Skip to main content
To the homepage of Knowit

DIGITAALISET JULKAISUALUSTAT JA WEB-KEHITYS

Microsoft 365 ja SharePoint

Meillä on pitkä kokemus Microsoft 365 ja SharePoint -ratkaisuista. Toteutamme niin intranetit, extranetit kuin räätälöidyt ratkaisutkin.

Digitaalinen muutos vaikuttaa myös sisäiseen viestintään ja uudistaa työympäristöä.

Olemme Knowitilla innoissamme erilaisista yhteistyöratkaisuista ja suosikkejamme ovat erityisesti SharePoint ja Microsoft 365. Meillä on kokemusta niin pienistä käyttöönottoprojekteista kuin suurista integrointiprojekteista. Vahvuutemme on siinä, että yhdistämme syvällisen teknisen osaamisen liiketoiminnan analysointi-, käyttöönotto- ja koulutusosaamiseen.

Monipuolinen ja suosittu alusta

Microsoft 365 Suite sisältää laajan valikoiman erilaisia digitaalisia tuotteita ja palveluita. Suurimmalle osalle tuttujen Office ja Microsoft Teams -ohjelmistojen lisäksi M365:stä löytyy esimerkiksi SharePoint Online, joka tarjoaa helppokäyttöisen alustan modernin intranetin rakentamiseen. 

Meiltä löytyy kokemusta SharePointin parista jo yli 15 vuoden ajalta. Vuosien aikana tiimimme osaaminen on hioutunut huippuunsa ja toteutamme niin intranet-, extranet- kuin räätälöityjä -ratkaisuja asiakkaillemme. 

Käyttäjälähtöisiä ja osallistavia intranetejä 

Moderni intranet on yrityksen tärkein sisäinen viestintäkanava, jonka kautta työyhteisö pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan. ​Luomme intranetejä, jotka ovat helposti lähestyttäviä ja mahdollistavat avoimen sisäisen viestinnän. Panostamme suunnittelemissamme introissa tiedon luotettavuuteen ja ajankohtaisuuteen​. Tärkeätä on luoda intralle käyttäjälähtöinen rakenne, jossa sisällöt ovat etusijalla ja kulloinkin tarvittava tieto on nopeasti löydettävissä. Tätä tavoitetta tehostamme sisältöjen hakuoptimoinnin ja metatietomallin avulla.​ Tuemme asiakkaitamme myös uuden intran tehokkaassa käyttöönotossa ja uudistuksen sisäisen viestintäsuunnitelman tekemisessä. 

Moderni intranet tukena organisaation kaikissa sisäisissä prosesseissa

Seuraavat tarjoamamme palvelut toimivat suunnittelun pohjana ja helpottavat intranetin sujuvaa käyttöä:  

M365-työkalujen hallintamalli ja pelikirja: Hallintamallin ja pelikirjan avulla tunnistetaan ja yhtenäistetään dokumentinhallinnan- ja viestintävälineiden roolit, toteutetaan ylätason viestintäsuunnitelma, tone of voice eri kanaville sekä jalkautuksen ja koulutuksen suunnittelu sekä vastuut. Lopputuloksena syntyy valituille M365-työkaluille määritetty ja dokumentoitu hallintamalli pääkäyttäjille ja pelikirja käyttäjille. 

Analytiikka: Jotta intrasta tulisi luonteva työkalu yrityksen työntekijöiden päivittäiseen tekemiseen, sen täytyy luonnollisesti vastata heidän tarpeisiinsa. Usein esimerkiksi toimiva haku on intran tärkeimpiä ominaisuuksia. Introjen jatkokehittämisessä ja optimoinnissa hyödynnämme vahvaa osaamistamme analytiikan saralla. Analytiikasta näemme, mitä käyttäjät todellisuudessa hakevat ja löytävätkö he hakemansa helposti, ja tämän perusteella voimme tehdä intrasta entistä toimivamman työkalun yrityksen työntekijöille. 

 

Power Platform - tee vähemmällä enemmän

Power Platformin avulla automatisoit prosesseja sekä rakennat sovelluksia low-code tai no-code -malleilla. Power Platform mahdollistaa tehokkaan alustan integraatioiden ja työnkulkujen toteuttamiseen.  

 Autamme asiakkaitamme käyttämään Power Platformia esimerkiksi Sharepoint- ja Teams -ratkaisujen tukena ja tehostamaan käyttäjien päivittäistä työntekoa.

Referenssejämme

Slide 1 of 2

Microsoft Teams ja työtilojen hallintamalli

Intran yhteiskäytön tehostamiseksi ja virtaviivaistamiseksi tiimimme auttaa ja opastaa optimoimaan asiakkaan työnkulut ja tehostamaan Microsoft Teamsin yhteiskäyttöä.  

Optimoitaviin asioihin tyypillisesti kuuluvat: 

  • Teams-rakenne 
  • Teams-elinkaarenhallinta 
  • Teams-policyjen hallinta 
  • Ulkopuolinen kollaboraatio (yhteistyö esim. partnereiden kanssa) 

Tarjoamme asiakkaillemme osaamista myös Teams-sovellusten tekemiseen, sekä työtilojen hallintaan liittyviin ratkaisuihin. 

Targeted Release -infotilaisuudet M365-uudistuksista

Microsoft 365 -ympäristö muuttuu ja kehittyy koko ajan. Muutosten mukana pysyminen – ja uudistuksista kaiken hyödyn irti saaminen – luo oman haasteensa yrityksille. Siksi pidämme asiakkaillemme säännöllisesti Targeted Release -infoja, joissa käymme läpi tulevia uudistuksia ja miten niitä kannattaa hyödyntää. Kauempana horisontissa näkyvät laajemmat uudistukset suunnittelemme huolella etukäteen yhdessä asiakkaamme kanssa.

Microsoftin palveluita, joihin tarjoamme konsultointia ja toteutusta

  • SharePoint Online 
  • Microsoft Teams 
  • Microsoft Viva 
  • Power AutomatePower Apps 

 

Irene Lappalainen

Senior Consultant

Knowit Experience