Skip to main content
To the homepage of Knowit

VERKKOPALVELUT

Digitaaliset julkaisualustat ja web-kehitys

Julkaisualustan valitseminen on iso päätös. Meillä Knowit Experiencessa on pitkä kokemus open source -pohjaisista sekä kaupallisista lisensoitavista julkaisujärjestelmistä. Pystymme suosittelemaan asiakkaillemme aina kuhunkin tarpeeseen sopivaa ratkaisua.

Valikoituja referenssejä

Slide 1 of 4

Julkaisualustat

Valikoimillemme alustoille yhteistä on se, että niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakastarpeita ja se, että ne ovat editoinnin ja käyttäjäystävällisyyden näkökulmasta markkinoiden parhaimmistoa. 

Tarjoamme myös asiakkaillemme niin sanottuja headless-ratkaisuita, joissa julkaisualustan rooli on rajattu vain tiedon hallintaan ja tarjoiluun – ei siihen miten tieto esitetään palvelussa käyttäjälle. Headless-ratkaisujen etuja on muun muassa sivustojen latausnopeus. Headless-ratkaisuja olemme toteuttaneet menestyksekkäästi ns. Jamstack-arkkitehtuurin avulla

Meillä on myös vankka kokemus integraatioiden toteuttamisesta. Suunnittelemme ja toteutamme pääasiassa laajoja ja monimutkaisia verkkopalvelukokonaisuuksia, joihin käytännössä aina liittyy integraatioita muihin järjestelmiin.

Samoin kuin julkaisualustojen kohdalla, löytyy meiltä laaja kirjo modernien web-teknologioiden osaamista. Valitsemme aina kuhunkin projektiin parhaiten istuvat teknologiat käyttöön yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Kun olet suunnittelemassa uutta hanketta, ja et ole varma, mikä olisi tarpeeseesi järkevin alustavalinta, autamme mielellämme. 

Jutta Laitinen

Business Development Director

Knowit Experience