Skip to main content
To the homepage of Knowit

Verkkopalvelut

Kehitämme verkkosivustoja ja verkkokaupparatkaisuja, joita miljoonat ihmiset käyttävät päivittäin. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme innovatiivisia, kestäviä ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka edistävät liiketoiminnan menestystä ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Kuinka voimme auttaa sinua?

Joitain töitämme

Slide 1 of 4

Verkkopalvelu mahdollisimman vastuullisesti?

Jokaisella digitaalisella palvelulla on jalanjälki sekä kädenjälki. Tavoitteenamme on maksimoida digitaalisten palveluiden positiivisia vaikutuksia, ja minimoida niiden aiheuttamia haittoja. 

Lue lisää vastuullisista verkkopalveluista

Digitaalinen asiakaskokemus

Onnistunut digitaalinen asiakaskokemus mahdollistetaan kun data ja käyttäjäymmärrys ohjaavat suunnitteluprosessia. Vain tuntemalla käyttäjien tarpeet riittävän hyvin ja yhdistämällä ne liiketoiminnan tavoitteisiin voidaan saavuttaa lopputulos, joka toimii käyttäjien mielestä ja saa heidät tekemään palvelussa toivottuja asioita.


Verkkosivustot ja verkkokauppa

Valitse Knowitin asiantuntemus verkkosivu- ja verkkokauppaprojekteihin. Tarjoamme kattavan valikoiman open source- ja kaupallisia julkaisujärjestelmiä, mukautuen aina asiakkaan tarpeisiin. Erikoisosaamisemme kattaa myös modernit headless-ratkaisut. Tutustu, miten voimme auttaa projektissasi parhailla teknologioilla ja vahvalla osaamisella


Web-analytiikka ja optimointi

Mittaaminen ja analysointi mahdollistaa jatkuvan verkkopalveluiden kehityksen dataohjautuvasti. Se auttaa päätöksenteossa, kun optimoidaan verkkosivujen sisältöjä, asiakaspolkuja ja löydettävyyttä tai toteutetaan mainonnan ratkaisuja. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään verkkoanalytiikan tarjoamat mahdollisuudet ja rakentamaan suunnan kohti dataohjautuvaa kehitystä.


Susanna Salomaa

Business Unit Director

Knowit Experience