Skip to main content
To the homepage of Knowit

Microsoft Power BI

Power BI tarjoaa saumattoman käyttäjäkokemuksen koko analytiikan kentän osalta. Olemme sertifioitu kumppanisi kaikkiin analytiikan tarpeisiisi.

Valitse Power BI

Power BI -raportit ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä, ja niiden avulla voit muodostaa kokonaiskuvan yrityksesi avainluvuista nopeasti. Power BI kokoaa eri järjestelmissä hajallaan olevan tiedon yhteen paikkaan niin, että raportointi ja tietojen päivittäminen on täysin automatisoitua. Power BI on oiva valinta erityisesti silloin, jos toimit jo valmiiksi Microsoftin ekosysteemissä. 

On kyse sitten itsepalveluanalytiikasta, mobiilioptimoidusta visuaalisesta analytiikasta tai laajoista Enterprise-tason kokonaisuuksista, Power BI tarjoaa kestävän, ketterän ja kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Knowit Power BI -kumppanina

Olemme kokenut Power BI -osaaja analytiikkamatkasi alusta loppuun. Toimimme aina alan parhaiden käytäntöjen ja viimeisimmän tiedon mukaisesti sekä kehitämme organisaatiosi toimintaa niiden mukaisesti. 

Power BI -sertifioidut konsulttimme osaavat auttaa niin tietojen mallintamisessa, raporttien visualisoinnissa, suorituskyvyn optimoinnissa kuin tietoturvassa ja pääsynhallinnassa. Olemme luotettava kumppanisi myös Power BI -kestävyysraportointiin. Toimialoista erityisosaamisemme keskittyy vähittäiskaupan, teollisuuden ja palvelualan analytiikkaan.

Palvelumme

Power BI -konsultointi

Teemme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti yrityksesi tarpeisiin itsenäisesti tai osana tiimiäsi. Autamme niin käyttäjien seurannassa kuin Power BI -kapasiteetin tehokkaassa hyödyntämisessä sekä raportoinnin kehittämisessä.

Power BI -koulutukset

Koulutamme yrityksesi avainhenkilöt Power BI:n käyttöön ja omien raporttien rakentamiseen yhdessä päivässä.

Power BI -tukipalvelut

Autamme Power BI:n päivittäisessä käytössä. Tuemme yrityksesi analyytikoita teknisissä haasteissa ja toteutamme raporttien muutostarpeita.

Power BI -auditoinnit

Varmistamme, että Power BI -ympäristösi on rakennettu alan parhaiten käytäntöjen mukaan.

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 4

Juuso Viljanen

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions

Tutustu myös muihin palveluihimme

Visuaalinen analytiikkaLiiketoiminta-analytiikkaData-alustatData & AI