Skip to main content
To the homepage of Knowit

GRI, ilmastoraportti ja ympäristösertifiointi

Täällä on Greenhouse Gas Protocol -standardin mukainen ilmastojalanjälkiarviointi ja standardin ISO 14001:2015 mukainen ympäristösertifiointi. Raportoinnissamme noudatetaan GRI-standardeja.

GRI, ilmastoraportti ja ympäristösertifiointi

Vuosittaiset ilmastoraportit ilmastojalanjäljestämme

Vuodesta 2018 lähtien olemme laatineet vuosittain ilmastoraportin ymmärtääksemme paremmin ilmastojalanjälkemme kehittymistä sekä sitä, millä toimilla voimme vähintään puolittaa CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä vuoteen 2018 verrattuna ja saavuttaa täyden fossiilivapauden vuoteen 2045 mennessä. Raportit on tehty kansainvälisen yritysten ilmastovaikutuksen arvioinnin ja ilmoittamisen Greenhouse Gas (GHG) Protocol ‑raportointistandardin mukaisesti.

Ilmastoraportit kattavat suorat päästömme, kuten päästöt työ- ja liikematkoista, sekä epäsuorat päästöt sähköstä, toimistotilojen lämmityksestä ja jäähdytyksestä, toimistojen remontointiin liittyvistä materiaaleista ja tavaroista sekä jätteistä ja kuljetuksista. Mittaamme ja raportoimme myös käyttämiemme palvelimien ilmastovaikutuksen sekä asiakkaidemme käyttämien palvelimien ilmastovaikutuksen, kun tarjoamme heille käyttökapasiteettia. Ilmastoraporttien sekä aktiivisten toimien, tietoisten valintojen ja päästökompensaatioiden perusteella olemme olleet ilmastoneutraali yritys 1.1.2019 lähtien. Ilmastoraporttiemme laskelmat on tehty ilmastoneutraaliuden PAS 2060 ‑standardin mukaisesti. Ilmastoneutraaliutemme on arvioinut ja vahvistanut ZeroMission kyseisen standardin mukaisesti.

ISO 14001:2015 ‑standardin mukainen ympäristösertifiointi

Meille on tärkeää yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja ympäristötietämyksemme. Siksi kouluttaudumme jatkuvasti ympäristöasioissa. Tietyt Knowitin osat ovat saaneet ISO 14001:2015 ‑standardin mukaisen ympäristösertifikaatin.

Lataa Knowitin ISO-14001-sertifikaatti

GRI-indeksi

Knowitin kestävän kehityksen raportti sisältää vuosikertomuksen 2021 ja GRI-indeksin. Kestävyystyömme raportoinnissa noudatetaan GRI-ohjeistoa (Global Reporting Initiative).