Piirretty timantti

Kehitä dataratkaisuistasi laadukkaita ja tehokkaita

DataOps on joukko käytäntöjä ja prosesseja, joiden tavoitteena on parantaa datatoimintojen laatua, nopeutta ja tehokkuutta. Se on menetelmä tiedon toimituksen virtaviivaistamiseen, jonka tavoitteena on parantaa viestintää, integraatiota ja tietovirtojen automatisointia organisaation sisällä arvon tuottamiseksi nopeammin. Tarjoamme DataOps -konsultointia organisaatiosi sisäisen datatekemisen yhtenäistämiseksi. Lisäksi asiakkaanamme voit olla varma, että kaikki dataan liittyvät palvelumme toteutetaan DataOpsin periaatteiden mukaisesti. 

DataOps -työskentelytapa kattaa organisaatiosi osaajat, prosessit ja teknologiat

DataOpsissa on kyse niin osaajiesi suhteen muuttamisesta dataan kuin teknologiainfrastruktuuristasi ja -prosesseistasi. DataOps perustuu Agile-työskentelytavasta sovellettuun projektinhallinnan menettelyyn, ohjelmistokehityksen (DevOps) tiimi- ja automaatiokäytäntöihin sekä Lean-tuotantotapaan dataputkien kehityksessä. DataOpsin tavoitteena on luoda datasta liiketoiminta-arvoa.   

Palvelinhuone sinisessä valossa

Näin organisaatiosi hyötyy DataOps-tekemisestämme

Mikäli tunnistat datan ja analytiikan kehityksessä haasteita, kuten puuttuvan dokumentoinnin, puuttuvan versionhallinnan tai liiallisen henkilöitymisen universaalin ja systemaattisen prosessin sijasta, on DataOps-konsultointi paikallaan. Tutustu alta hyötyihin, jotka voimme saavuttaa datan kehityksessä hyödyntämällä DataOpsin parhaita käytänteitä.  

Parempi datan laatu

DataOpsin hyödyntäminen varmistaa, että analytiikan käytössä oleva data on tarkempaa, kattavampaa ja johdonmukaisempaa. Tämä näkyy toiminnassasi laadukkaampana päätöksentekona, suurempana tehokkuutena ja pienentyneinä kustannuksina. 

Lisääntynyt tehokkuus

DataOpsin avulla automatisoit ja virtaviivaistat tiedonhallintaprosesseja, kuten tietojen keräämistä, puhdistamista, integrointia ja siirtämistä. Organisaatiosi tehokkuus lisääntyy, kustannukset vähenevät ja suorituskyky paranee. 

Parempi näkemys datasta 

DataOpsin avulla tarjoat kattavampaa ymmärrystä datan pohjalta parantamalla tietojen laatua, automatisoimalla tietoprosesseja ja tarjoamalla laadukkaampaa tietojen visualisointia. Organisaatiosi voi tehdä näin laadukkaampia päätöks, tulot kasvavat ja asiakastyytyväisyys paranee. 

Vaatimustenmukaisuus ja turvallisuus

DataOpsin avulla kehität tiedonhallintaa varmistamalla, että tiedot ovat tietosuoja-, tietoturva- ja sääntelyvaatimusten mukaisia. Näin madallat riskejä organisaatiossasi ja varmistat paremman maineen. 

Kustannussäästöt

DataOpsin avulla vähennät kustannuksia automatisoimalla dataprosesseja, vähentämällä datan puhdistamiseen kuluvaa aikaa ja parantamalla datan laatua. 

Lisääntyneet tulot

DataOpsin avulla mahdollistat organisaatiollesi lisätuloja tarjoamalla korkealuokkaisia tietokokonaisuuksia, parantamalla tietojen laatua ja automatisoimalla tietoprosesseja. Nävoivat johtaa uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin, parempaan asiakaspysyvyyteen ja myynnin kasvuun. 

Skaalautuvuus ja suorituskyky 

DataOpsin avulla parannat datainfrastruktuurin ja dataputken skaalautuvuutta ja suorituskykyä. Tämä johtaa ketterämpään tietojen käsittelyyn ja tietojen käsittelyaikaan.

Henkilö työskentelemässä näytön edessä

DataOps-konsultointipalvelumme

DataOps-mallin luominen 

Datan hallinnan, integraatioiden, automaation, datan laadun ja metadatan muodostama kokonaisuus, jolla organisaatiosi saa DataOps:sta kaiken irti. 

Yhteiskehittäminen 

Organisaatiosi viestinnän ja kommunikaation yhdistäminen mittaamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen. 

Tutustu DevOps-palveluun

Koulutukset ja valmennukset 

Koulutukset ja valmennukset varmistavat yhteiskehittämisen ja DataOps-mallin konkretisoitumisen käytännön tekemiseksi organisaatiossasi.  

Ota yhteyttä
Juuso Viljanen
Head of Offering, Principal Consultant
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun