Vanhus tietokoneella

Parempi yhdenvertaisuus ja käyttökokemus

Saavutettavuus parantaa ihmisten yhdenvertaisuutta. Kun palvelut suunnitellaan ja rakennetaan saavutettaviksi, kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet käyttää niitä. 
 
Yleisimmällä verkkosivustosi vierailijalla, hakukoneella, on myös rajoitteita. Nykyisin hakukoneiden indeksointirobotit ovat kiinnostuneita verkkosivustosi käyttökokemuksesta ja luokittelevat sen käytettävyyden mukaan.  

Hyvä saavutettavuus parantaa palvelun käyttökokemusta, mikä puolestaan parantaa sijoitusta hakukoneissa ja viime kädessä auttaa liiketoimintaasi. 

Laadukkaampaa koodia saavutettavuuden avulla

Toinen saavutettavuuden huomioimisen etu on, että se edellyttää asianmukaisten koodausstandardien tiukkaa noudattamista. Näin tuotettu koodi on lähtökohtaisesti laadukkaampaa. Semanttisen HTML:n käyttäminen, otsikoiden strukturointi oikein, elementtien tarkentavuuden varmistaminen - nämä ovat olennaisia ​​saavutettavuuden kannalta.  
 
Knowit Experience noudattaa kansainvälistä ohjeistusta verkkosisältöjen saavutettavuudesta (WCAG). Olemme toteuttaneet useita verkkopalveluja, joissa saavutettavuus on otettu huomioon WCAG 2.0 -suositusten mukaisesti. 

Saavutettavuus pidentää sivustosi elinkaarta

Saavutettavien verkkosivustojen vaatimukset tulevat jatkossa voimaan yhä useammilla yhä useammilla aloilla ja tilanteissa. Tämä tarkoittaa, että sivustosi ei ainoastaan ​​noudata parhaita käytäntöjä, vaan esteettömän sivustosi elinkaari todennäköisesti kestää pidempään. 

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun