Skip to main content
To the homepage of Knowit

DESIGN JA ASIAKASKOKEMUS

Brändi-identiteetti ja ilme

Meillä on paljon kokemusta isojen brändien tuomisesta digitaaliseen ympäristöön. Pystymme myös luomaan brändillesi identiteetin ja ilmeen alusta lähtien.

Vahva brändi on kilpailuetu

Tunnistettava brändi jää mieleen ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Meillä on kyky luoda vahvoja brändi-identiteettejä ja brändi-ilmeitä, jotka erottuvat massasta.

Brändi-ilme on paljon enemmän kuin logo

Suunnittelemme brändille sopivat värit, typografian, kuva- ja kuvitustyylin, tilankäytön periaatteet, ikonit ja graafiset tyylit.

Laaja kokemus brändien tuomisesta digitaaliseen ympäristöön

Visuaalisilla suunnittelijoillamme on pitkä kokemus siitä, miten brändit pysyvät tunnistettavina ja toimivat saumattomasti digitaalisilla näytöillä.

Vahva brändi on yrityksen tärkeimpiä kilpailuvaltteja

Tunnistettava brändi jää mieleen ja helpottaa ostopäätöksen tekemistä. 

Meillä on kyky luoda vahvoja brändi-identiteettejä ja brändi-ilmeitä, jotka erottuvat massasta ja toimivat digitaalisessa ympäristössä fyysisen maailman tarpeita unohtamatta. Brändi-ilmeitä luodessa suunnittelemme logon lisäksi käytettävät värit, typografian, kuva/kuvitustyylin, tilan käytön periaatteet, ikonit ja graafiset tyylit. Voimme määritellä myös brändin tavan kommunikoida ja äänensävyn.

 

Olemassa olevan brändi-ilmeen tuominen digitaliseen ympäristöön 

Yleinen tilanne projekteissamme on se, että asiakkaallamme on jo olemassa brändiohjeistus tai vähintäänkin graafinen ohjeistus, mutta se ottaa vain suppeasti kantaa siihen miltä brändin tulee näyttää digitaalisessa ympäristössä. Visuaalisilla suunnittelijoillamme on pitkä kokemus tunnettujen brändien tuomisesta digitaaliseen ympäristöön siten, että ne ovat edelleen selkeästi tunnistettavia, mutta toimivat saumattomasti digitaalisilla näytöillä.  

 

eQ Haku -brändi-identiteetti ja palvelukonsepti

Olemme suunnitelleet eQ Haku -brändin identiteetin ja palvelukonseptin. Brändiä haluttiin lähteä kehittämään kokonaisvaltaisesti, jolloin suunnittelussa huomioitiin palvelun nimeäminen, visuaalisuus, kommunikaatio ja tulevan palvelun käyttöliittymä. 

Töitämme

Slide 1 of 2

Jutta Laitinen

Business Development Director

Knowit Experience

Tutustu myös muihin palveluihimme

PalvelumuotoiluUX- ja UI-designBrändistrategiaBrändi-identiteettiBrändikonsepti