Skip to main content
To the homepage of Knowit

DESIGN JA ASIAKASKOKEMUS

Saavutettavuus

Saavutettavuus parantaa käyttäjien yhdenvertaisuutta. Saavutettavuudesta hyötyvät kaikki käyttäjät, ei pelkästään ne, joilla on jokin vamma tai toimintarajoite. Heille hyvällä tasolla oleva saavutettavuus on usein kuitenkin paljon kriittisempää, ja se voi olla jopa kynnyskysymys palvelun käyttöön.

Referenssejämme

Slide 1 of 2

Parempi yhdenvertaisuus

Kun palvelut suunnitellaan ja rakennetaan saavutettaviksi, kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet käyttää niitä.

Laadukkaampaa koodia

Saavutettavuuden huomioimisen etu on, että se edellyttää asianmukaisten koodausstandardien tiukkaa noudattamista

Saavutettavuudella pidempi elinkaari

Esteettömän sivustosi elinkaari todennäköisesti kestää pidempään

Parempi yhdenvertaisuus ja käyttökokemus

Saavutettavuus parantaa ihmisten yhdenvertaisuutta. Kun palvelut suunnitellaan ja rakennetaan saavutettaviksi, kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet käyttää niitä. 
 
Yleisimmällä verkkosivustosi vierailijalla, hakukoneella, on myös rajoitteita. Nykyisin hakukoneiden indeksointirobotit ovat kiinnostuneita verkkosivustosi käyttökokemuksesta ja luokittelevat sen käytettävyyden mukaan.  

Hyvä saavutettavuus parantaa palvelun käyttökokemusta, mikä puolestaan parantaa sijoitusta hakukoneissa ja viime kädessä auttaa liiketoimintaasi. 

 

Laadukkaampaa koodia saavutettavuuden avulla

Toinen saavutettavuuden huomioimisen etu on, että se edellyttää asianmukaisten koodausstandardien tiukkaa noudattamista. Näin tuotettu koodi on lähtökohtaisesti laadukkaampaa. Semanttisen HTML:n käyttäminen, otsikoiden strukturointi oikein, elementtien tarkentavuuden varmistaminen - nämä ovat olennaisia ​​saavutettavuuden kannalta.  
 
Knowit Experience noudattaa kansainvälistä ohjeistusta verkkosisältöjen saavutettavuudesta (WCAG). Olemme toteuttaneet useita verkkopalveluja, joissa saavutettavuus on otettu huomioon WCAG 2.0 -suositusten mukaisesti. 

 

Saavutettavuus pidentää sivustosi elinkaarta

Saavutettavien verkkosivustojen vaatimukset tulevat jatkossa voimaan yhä useammilla yhä useammilla aloilla ja tilanteissa. Tämä tarkoittaa, että sivustosi ei ainoastaan ​​noudata parhaita käytäntöjä, vaan esteettömän sivustosi elinkaari todennäköisesti kestää pidempään. 

Christer Lybeck

CEO

Knowit Experience

Tutustu myös muihin palveluihimme

PalvelumuotoiluUX- ja UI-designDigitaalinen brändi-identiteetti ja ilme