Skip to main content
To the homepage of Knowit

Knowit Solutions FLX

Knowit Solutions FLX on Solutions liiketoiminta-alueella toimiva yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen houkuttelevan, laskutukseen perustuvan, palkkamallin. FLX on kokeneiden konsulttien koti, jossa toimeksiannot löytyvät koko Solutions liiketoiminta-alueen asiakkuuksista.

Kokeneiden konsulttien koti

Knowit Solutions FLX on Solutions liiketoiminta-alueella toimiva yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen houkuttelevan palkkamallin. FLX on kokeneiden konsulttien koti, jossa toimeksiannot löytyvät koko liiketoiminta-alueen asiakkuuksista. Kaikissa toimeksiannoissamme on tärkeää, että jaamme asiakkaan kanssa yhteiset arvot ja koemme työskentelevämme yhteisen tulevaisuutemme hyväksi.

Palkkamalli perustuu laskutuksesta maksettavaan komissioon, joka parhaimmillaan on 55% laskutuksesta. Siltä varalta että asiakasprojektia ei jossakin vaiheessa olisikaan, maksamme myös takuupalkkaa ja senkin ensimmäisen puolen vuoden ajalta korotettuna.

FLX ei ole alihankintaverkosto, FLX:ssä olet työsuhteessa ja saat tyypilliset työsuhde-edut. Toivomme kaikkien pysyvän terveinä, mutta sairastumisen varalta meillä on myös kattava työterveyshuolto vakuutuksineen. 

Knowit Solutions FLX

Työelämä(kin) kehittyy, ja onko ihan pakko painaa pitkää päivää? Ajatuksia Kestävästä työelämästä.

FLX Oy:n toimitusjohtaja Harri Salminen kirjoitti aiheista "Työelämä(kin) kehittyy" & "Onko ihan pakko painaa pitkää päivää?" blogitekstit, joissa Harri pohtii työelämän luonteen muutosta ja nykytilaa. Työn ja vapaa-ajan tasapaino ei synny itsestään, vaan se kumpuaa syvältä yrityksen kulttuurista. Ovatko palkat IT-alalla oikein ja kohtuullisia, vai onko IT-alalle muodostunut palkkakupla? 

Lue lisää blogista

Kuuntele Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcastiamme

Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcast sukeltaa Suomi-neidon elinvoiman tulevaisuuteen. Mikä digitalisoituu, mikä ei? Onko kestävä kehitys syy vai seuraus? Ratkaistaanko huomisen haasteita taidoilla vai teknologialla? Mitä murros tarkoittaa liike-elämälle? Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcast etsii konkreettisia vastauksia kysymyksiin poikkitieteellisesti poukkoillen, asiantuntijavieraiden säestyksellä. 

Löydät jaksot Youtubesta, Spotifyista ja Soundcloudista.

Kuuntele Tulevaisuudenkestävä Suomi - podijaksojamme