CAF ohjaa migraatiotyötä iteratiivisena prosessina niin yhden työkuorman kuin pienten työkuormaryhmien siirtämisessä. Työkuorma voi olla esimerkiksi yksittäinen sovellus tai palvelukokonaisuus. Jokaisessa iteroinnissa seuraamme nelivaiheista prosessia: arviointi, migraatio, optimointi ja julkaisu - varmistaaksemme, että työkuormat vastaavat tuotantotarpeita.

 

Pilvimigraatiokäytäntöjemme avulla käymme läpi tarpeesi ja sovitamme migraation juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Tavoitteenamme on luoda migraatioprosessi, joka on oikean kokoinen ja sopii kaikenkokoisiin ratkaisuihin. CAF:iin perustuva pilvimigraatiomallimme sisältää kolme erillistä vaihetta.

1. Kartoitus ja suunnitelma

Kartoituksessa selvitetään ympäristön nykytila, tunnistetaan järjestelmien valmius pilvimigraatioon ja määritetään migraatioprojektin laajuus. Kartoituksen jälkeen sinulla on suunnitelma, joka sisältää kaikki asiaankuuluvat tiedot, kuten migraatiosuunnitelman ja liiketoimintalaskelman migraation osalta. Suunnitelman avulla pyrimme löytämään tasapainon suorituskyvyn ja hinnan suhteen sekä tekemään edistyneitä dataan perustuvia päätöksiä, jotka johtavat johdonmukaiseen ja toistettavaan migraatioprosessiin työkuormien siirtojen ja modernisoinnin osalta.

2. Siirrä ja modernisoi

Standardoitu prosessimme mahdollistaa digitaalisen pääomasi modernisoinnin migraatiosuunnitelman mukaisesti Kun migraatioiden aika koittaa, hyödynnämme kartoitusvaiheen aikana tehtyjä päätöksiä työkuormien siirtomenetelmistä ja modernisoinneista. Näin varmistamme liiketoiminnan kannalta hallitun ja optimoidun toteutuksen.

3. Optimoi, turvaa ja hallinnoi

Jotta voit saavuttaa parhaan tuloksen migraation jälkeen, huolehdimme, että sovellusympäristö on luotettava ja jatkuvuus varmistettu. Hallinnoidut palvelumme pitävät sisällään operatiivisen ylläpidon, alustan hallinnan ja tietoturvallisen pilviympäristön. Lisäksi huolehdimme sekä kustannusten että sovellusten ja toiminnan optimoinneista. Näin varmistetaan onnistunut toiminta migraation jälkeen jokaisen sovelluksen osalta.

Ota yhteytta

Miten pääset alkuun Azure-migraatiossasi?

 

Pilviasiantuntijamme käy tapaamisessa läpi hyväksi todistetun pilvipalvelu­käytäntömme. Olemme kehittäneet käytäntömme varmistaaksemme sinulle sujuvan ja tehokkaan transformaation Azure-pilvipalveluun.

Tapaaminen on sinulle maksuton, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Ignite & Engage -tapaamisen sisältö ja hyödyt sinulle

  • Saat selkeän käsityksen, mitä kaikkea pilvitransformaatiosi tulee sisältämään
  • Saat tietoosi, mitä tapahtuu kattavassa löydösten arviointiprosessissa. Ymmärrät paremmin, mistä migraation kokonais­kustannukset muodostuvat (Total Cost of Ownership, TCO)
  • Saat tietoa migraatiosuunnitelman ja -prosessin eri vaiheista
  • Opit, miten ja milloin transformaatio on optimaalista tehdä

Mitä hyötyä sinulle on Azure-kumppanista?

Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelyistä, me hoidamme kaikki välttämättömät dokumentaatiot, lausunnot, sovellukset ja raportit Microsoftin kanssa. Hallinnoimme myös arvioinnin operatiivisen puolen.

Autamme sinua rakentamaan kestävän muutos- ja pilvipalvelusuunnitelman liiketoimintasi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika tapaamiselle!

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun