Miten liitän palveluni Palveluväylään?

Palveluväylään liittyminen edellyttää liityntäpalvelimien asennusta, sovitinpalvelun toteutusta sekä viranomaisten asettamien tietoturvavaatimusten täyttämistä. Pystymme toimittamaan tämän organisaatiollesi keskeytymättömänä palveluna, joka takaa palvelun käytettävyyden ja tietoturvan korkean tason.

Liityntäpalvelimen luotettava toiminta edellyttää myös ammattimaista seurantaa ja ylläpitoa. Saat meiltä tarvitsemasi avun, joka räätälöidään vastaamaan organisaatiosi ja liiketoimintasi tarpeita. Tuotteistettu palvelumme on aikaa säästävä ja kustannustehokas tapa liittyä Palveluväylään. Pakettimme pitää sisällään konsultointi-, kehitys- ja ylläpitovaiheet. Halutessasi saat palvelun myös avaimet käteen periaatteella, mikä pitää sisällään sekä toteutuksen että ylläpidon.

Autamme sinut mukaan Palveluväylälle - kysy lisää

Asiantuntijamme ovat apunasi, kun haluat tehostaa liiketoimintaasi Palveluväylän hyödyntämisellä, parantaa esimerkiksi asiakaspalvelua yksinkertaistamalla järjestelmiä sekä tehdä tarjoamistanne digipalveluista helppokäyttöisiä ja mielekkäitä palvelukokemuksia loppukäyttäjille.

  • Olemme olleet alusta asti mukana rakentamassa Suomi.fi:n palveluita ja olemme toteuttaneet useita palveluväylään liittymisiä
  • Ymmärrämme Palveluväylän rakenteen ja X-roadin periaatteet
  • Autamme sinua liittämään palvelusi Palveluväylään
  • Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme Palveluväylään liitettävät palvelut

Suomi.fi luo yhteisen toimivan digitaalisten palveluiden infrastruktuurin

Julkisen sektorin digitalisoiminen on yksi yhteiskuntamme tärkeimpiä kehitysalueita. Sen tavoitteena on yksinkertaistaa ja helpottaa kansalaisten asiointia yritysten, yhteisöjen sekä viranomaisten kanssa. Digitaalisten palveluiden infrastruktuurissa luodaan kansallinen tiedon välittämiseen käytettävä kansallinen Palveluväylä, kansalaisten, yritysten ja viranomaisten tarvitsemat yhteiset näkymät, uusi kansallinen sähköinen tunnistus sekä roolien ja valtuutusten hallinnan palvelu.

Knowit on ollut alusta asti eli vuodesta 2014, mukana Palveluväylään liittymisen hankeessa usean kymmenen asiantuntijan voimin. Lue lisää suomi.fi.

Ota yhteyttä
Mika Kuusisto
Sales Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun