Tarinoita ketterästä kehittämisestä julkishallinnossa

Ketterä kehittäminen on noussut lyhyessä ajassa julkishallinnon organisaatioissa yhdeksi tärkeimmistä kehitysalueista. Olemme haastatelleet kolmea julkishallinnon organisaatiota hiukan eri näkökulmista ja keränneet heidän kokemuksiaan ja oppeja ketterästä kehittämisestä. Lataa maksuton Ketterän kehittämisen opas.

Laadunvarmistusta, digitaalista palvelukehitystä ja robotiikkaa

Knowit on auttanut julkisia organisaatioita digitalisoitumaan Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan.

Tehostamme julkishallinnon hankkeita laadunvarmistuspalveluilla ja automatisoimme rutiinitöitä ohjelmistorobotiikalla. Rakennamme moderneja digitaalisia palveluita ja luomme prosesseihin läpinäkyvyyttä, sekä kehitämme kokonaisvaltaisesti organisaatioiden it-osaamista.

Monipuoliset julkishallinnon sopimukset

Knowit on toteuttanut kymmeniä onnistuneita projekteja julkishallinnon organisaatioiden kanssa. Pisimmät palvelukumppanuutemme ovat kestäneet yli kymmenen vuotta. Tälläkin hetkellä kuulumme useisiin puitesopimuksiin, jotka helpottavat yhteistyötä julkisen sektorin kanssa.

Valtionhallinnolle voimme tarjota sovelluskehitys, ratkaisukehitys- ja testauspalveluitamme Hanselin puitesopimuksen kautta.

Kuntatoimijat voivat hankkia ohjelmointi- integrointi ja testauspalvelujamme KL Kuntahankintojen puitesopimuksen kautta.

Etsitkö RPA-opasta? Tutustu pelikirjaan - lataa omasi

Ohjelmistorobotiikka (RPA) muuttaa muotoaan ja laajentuu vauhdilla kohti älykästä automaatiota. Tiedätkö, mitä on otettava huomioon matkalla RPA:sta älykkääseen automaatioon? 

Vastauksia saat lataamalla johdannon RPA-pelikirjaan!

Alkuun