Varmista liiketoimintasi vastuullisuus

Ympäristöllisesti ja taloudellisesti kestävät digitaaliset ratkaisut ovat koko liiketoimintamme sydän. Kestävän teknologian suunnannäyttäjinä olemme sisällyttäneet vastuullisen kehityksen ja -vaikutusten mittaamisen ohjelmistokehityksen, datan, automaation ja pilviratkaisujen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen. Vastuullinen työmme näkyy Sustainable Cloud -viitekehyksessämme, energiatehokkaiden alustojen käytössä, koodaustyömme hiilidioksidivaikutuksissa sekä digitaalisen palvelumuotoilumme saavutettavuudessa. 

Luo käyttäjälähtöisiä digitaalisia kokemuksia

Kohderyhmälähtöinen lähestymistapa on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Olitpa sitten rakentamassa jotakin täysin uutta tai modernisoimassa vanhoja sovelluksia, autamme sinua suunnittelemaan ja rakentamaan helppokäyttöisiä digitaalisia tuotteita, joissa käyttäjän tarpeet ja motivaation lähteet on huomioitu ja valmiiksi sisäänrakennettu. 

Kehitä kanssamme

Digitaalinen muutos on jatkuvaa kehittämistä kaikenkokoisille organisaatioille. Nykypäivän nopeasti muuttuvassa maailmassa luotettavat, asiakastaan ymmärtävät kumppanit helpottavat liiketoimintasi tavoitteiden ja päämäärän saavuttamista. Ketterät tiimimme ja prosessimme on suunniteltu skaalautumaan tarpeittesi kanssa yhtä matkaa. 

Palvelumme

Ketterä kehitys

Digitaalisten palveluiden ketterien kehitys- ja tuotantomalliemme avulla takaat järjestelmiesi ajantasaisuuden ja muokattavuuden liiketoimintavaatimusten muuttuessa.

Pilvipalvelut

Pilvialustat ovat modernien ja kestävien digitaalisten palveluiden perusta. Yhdessä kanssamme luot kustannustehokkaita ja tietoturvallisia ratkaisuja näitä alustoja maksimaalisesti hyödyntäen.

Modernisaatio

Autamme modernisoimaan organisaatiosi toimintakulttuurin, sovellukset sekä datan ja analytiikan ratkaisut.

Käyttäjälähtöinen suunnittelu (UX & UI)

Tarjoa asiakkaillesi tavoitteisiin vastaava optimaalinen käyttäjäkokemus digitaalisissa palveluissasi käyttäjälähtöisen suunnittelun avulla.

Älykäs automaatio

Älykkään automaation tiimimme suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää yrityksellesi räätälöityjä automaatioratkaisuja. Työskentelymallimme takaa helpon ja joustavan yhteistyön.

Passionate Support

Varmistamme liiketoimintakriittisten järjestelmiesi saatavuuden ja palvelutason 24/7 Passionate Support -ylläpitopalvelullamme.

Ota yhteyttä
Jani Koivulainen
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun