Knowit Experience x Optimizely

Monipuolinen ja suosittu kehitysalusta 

Optimizely (entinen Episerver) on pilvipohjainen kehitysalusta, joka tarjoaa huippuluokan ratkaisut sisällönhallintaan, verkkokauppaan, digitaaliseen markkinointiin ja optimointiin. Optimizely on suunniteltu erityisesti vaativien yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Optimizely pohjautuu Microsoftin ASP.NET:iin, jonka ansiosta se on helppo mukauttaa ja integroida muihin järjestelmiin. 
 
Optimizely on maailmanlaajuisesti suosittu alusta ja segmenttinsä markkinajohtaja Pohjoismaissa. Uskomme Knowit Experiencella vahvasti, että Optimizelyn alusta on hyvä valinta pitkällä tähtäimellä, koska sitä kehitetään jatkuvasti isoin harppauksin. 

Milloin kannattaa valita Optimizely?

Optimizely on hyvä valinta yrityksille, joilla on esimerkiksi: 

 • paljon eri brändejä, eri markkina-alueita tai kieliversioita
 • suuri määrä verkkosisältöjä  
 • halu kehittää verkkopalveluita datan ja A/B-testauksen kautta 
 • tarve personoida sisältöä ja asiakaspolkuja 
 • huippuluokan vaatimukset tietoturvalle 
 • tavoitteena vähentää verkkopalveluiden aiheuttamaa hiilijalanjälkeä 
 • jo entuudestaan käytössä Microsoftin teknologioita 

Optimizely sopii myös erinomaisesti yrityksille, joilla on tarve: 

 • lisenssipohjaiselle alustalle open source -pohjaisten järjestelmien sijaan 
 • helposti skaalautuvalle ratkaisulle 
 • monipuolisille integraatioille eri järjestelmiin 
 • monipuolisille markkinoinnin työkaluille 
 • huippuluokan sivuston sisäiselle haulle 
 • tuote- ja sisältösuosituksille 
 • monipuoliselle ja skaalattavalle verkkokaupalle 

Optimizelyyn erikoistunut laaja tiimi 

Meillä on Suomessa yli 10 Optimizelyyn keskittynyttä .NET-kehittäjää ja muista  toimistoistamme löytyy tarvittaessa lisää. Olemme sekä Optimizely Gold Partner että vuoden 2022 Nordic Solutions Partner of the Year.

Lisäksi meillä on Suomessa Optimizelyyn keskittyneitä projektipäälliköitä sekä suunnittelijoita, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus laajoista Optimizely-projekteista. 

Asiakkaistamme Optimizelya käyttävät mm. HSY, Mandatum Life, Sanoma, Huhtamäki, Castrén & Snellman, Gasum ja Paulig. 
 
Haemme jatkuvasti vahvistuksia kasvavaan Optimizely-tiimiimme - katso avoimet .NET-kehittäjien paikat. 

Optimizely CMS 12 -versiopäivityksellä parempaa suorituskykyä

Optimizelyn viimeisin CMS 12 -versiopäivitys tarjoaa paljon uusia ominaisuuksia esimerkiksi headless-toteutuksiin, integraatiohin ja saavutettavuuteen liittyen. Uusin versiopäivitys parantaa myös vasteaikoja. Joissakin tapauksissa sivustot latautuvat jopa kolme kertaa nopeammin aiempaan verrattuna. Nopeammat vasteajat puolestaan parantavat hakukonelöydettävyyttä ja tuovat siten palveluihisi lisää käyttäjiä.

A/B testaus

A/B-testauksen avulla parempia tuloksia 

Optimizely tarjoaa helppokäyttöiset A/B-testaukseen suunnitellut työkalut, joiden avulla on mahdollista ajaa määritellylle osalle käyttäjistä vaihtoehtoisia testiversioita ja katsoa mikä versio tuottaa parhaat tulokset. Optimizelyn sisäänrakennettu tekoäly pystyy jo ennen testiä antamaan suosituksia vertaamalla toteutusta alustalla aiemmin tehtyihin vastaaviin kokeiluihin.

Personoinnilla kohdennetumpia sisältöjä

Optimizelyn tekoälyyn pohjautuvien personointiominaisuuksien avulla käyttäjälle pystytään esittämään hänen tarpeisiinsa personoitua sisältöä, joka todennäköisemmin koukuttaa kävijää paremmin ja nostaa konversioastetta.

Ostaminen verkossa

Sisältö- ja tuotesuositukset

Optimizelyn tekoälyyn perustuvien sisältö- ja tuotesuosituksien avulla saat käyttäjän todennäköisemmin kuluttamaan lisää sisältöjäsi tai lisäämään uusia tuotteita ostokoriin.

Henkilö tietokoneella

Sisältömarkkinointi yhdellä alustalla

Hallinnoi kaikkia sisältöjäsi ja kampanjoita helposti yhdestä paikkaa. Optimizelyn Content Marketing Platform tarjoaa helppokäyttöiset työkalut, jotka mukautuvat täysin yrityksesi sisällöntuotantoprosessiin. Voit julkaista alustalta sisällöt suoraan esimerkiksi verkkosivuille. 

Järvi ja tie

Hiilijalanjäljen minimointi

Optimizely tarjoaa nykyisin hosting-vaihtoehtoa, joka käyttää 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa ja siten pienentää huomattavasti verkkopalvelun aiheuttamaa hiilijalanjälkeä. Optimizelyn uusin CMS 12 -versio lyhentää myös vasteaikoja ja siten säästää energiaa loppukäyttäjän päässä.

Mandatum Life

Optimizely-case: Mandatum Life – parempi asiakaskokemus verkossa ja lisää myyntiä

Mandatum Lifen verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli parantaa asiakaskokemusta ja helpottaa myyntiä verkossa. Lisäksi uudesta alustasta haluttiin työkalu, jolla sivuja on helppo ylläpitää ja päivittää. Lue, kuinka onnistuimme siinä.

Optimizely-case: HSY:n verkkosivu-uudistuksella kohti parempia asiakaskokemuksia

HSY palvelee isoa määrää erilaisia kohderyhmiä ja tuottaa palveluita hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Uusi verkkosivusto on ensimmäinen ulospäin näkyvä askel, kun HSY kehittää digitaalisia palveluitaan.

Haluatko kuulla lisää Optmizelysta?

Jätä yhteystietosi ja keskustellaan tarkemmin Optimizelyn tarjoamista mahdollisuuksista organisaatiollesi.

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun