Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Pilviosaamiskeskus (CCoE)

Pilviosaamiskeskus (Cloud Center of Excellence, CCoE) on pilvikyvykkyyksiäsi järjestelmällisesti kehittävä ydinryhmä, joka ratkaisee pilvitekemistäsi koettelevat haasteet ja huolehtii, että julkipilvi vastaa liiketoimintasi tarpeisiin.

Parhaat käytännöt

Edistä parhaita käytäntöjä seuraavien kestävien pilvipalveluiden käyttöönottoa.

Standardointi

Vähennä virheitä ja riskejä yhtenäisten toimintamallien avulla.

Osaamisen kehittäminen

Jatkuva oppiminen varmistaa pilviteknologian tehokkaan hyödyntämisen.

Vähennä sekasortoa standardoimalla

Ymmärrämme, että pilvipalveluiden tehokas hallinta, kustannusten kontrollointi, tietoturva, parhaiden pilvikäytäntöjen yhtenäistäminen, standardoitujen toimintamallien levittäminen ja digitaalisen transformaation vauhdittaminen muodostavat haastavan kokonaisuuden. 

Kyky standardoida pilvitekemisen prosesseja ja toimintamalleja nousee avainasemaan pilvipohjaisten ratkaisujen käytön yleistyessä. Standardointi on strateginen päätös, joka mahdollistaa nopeamman innovaation, tehokkaamman resurssien käytön ja sujuvamman tiedon virtaamisen organisaation sisällä.  

Alan parhaisiin käytäntöihin perustuvat yhteiset prosessit ja toimintamallit vähentävät sekasortoa ja hajanaista pilvipalveluiden käyttöä kehitystiimeissä, mahdollistaen yhdenmukaisen ja tehokkaan lähestymistavan julkipilven hyödyntämiseen. Näin et pelkästään tehosta päivittäistä tekemistä, vaan avaat ovet uusille innovaatioille ja menestykselle digitaalisessa ympäristössä.

Osaamispääoma keskeisenä etuna

Saavuttaaksesi pilven tarjoaman täyden potentiaalin ja vahvistaaksesi kilpailukykyäsi digitaalisessa maailmassa, tulee strategian, prosessien ja kulttuurin olla keskenään linjassa. Tässä pilviosaamiskeskuksella on avainrooli, sillä se ei ole vain pilvipalveluiden asiantuntijaryhmä. Sen tehtävä on varmistaa, että pilvipalvelut tukevat tavoitteitasi ja siivittävät kohti tulevaisuuden näkymiä. Pilviosaamiskeskus jakaa tietoa sidosryhmillesi, tukee ja edistää organisaatiosi jatkuvaa oppimista pilvipalveluihin liittyvistä mahdollisuuksista. Näin pilvimatkasi pohjautuu jatkuvasti kasvavaan osaamispääomaan, mahdollistaen kestävän muutoksen. 

Ota seuraava askel kanssamme

Jos tuskailet julkipilven hallintaan liittyvien haasteiden parissa, me olemme luotettava kumppani avaamaan pilviteknologian hyödyntämistä hidastavia solmukohtia. Luomme timanttisen ydinryhmän, joka vastaa pilvipalveluihin liittyvien parhaiden käytäntöjen, ohjeistuksen ja pilvihallintamallin luomisesta ja toteuttamisesta. 

Pilvikonsulttimme ovat asiantuntijoita pilviosaamiskeskuksen perustamisessa ja sen osana toimimisessa. Useimmiten aloitamme pienemmällä ydinjoukolla ja laajennamme kokoonpanoa muuttuvien liiketoimintatarpeiden ohjaamana. Asiantuntijoidemme valmennuksessa voit luottaa siihen, että seuraavat askeleet pilvimatkallasi ovat vakaita, sekä asiakkaillesi arvoa ja laadukkaita palveluita tuottavia. 

Myös näissä voimme olla avuksi

PilvihallintamalliPilvimigraatioPilvistrategia

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions