Tutustu Knowitin Makereihin

We are Makers of a sustainable future.

Knowitilla työskentelee monenlaisia osaajia erilaisilla kyvykkyyksillä. Tutustu heihin ja heidän tekemiseen alla olevien artikkeleiden myötä.  

Life at Knowit – Meet Advisory Consultant Timo

Kuinka kestävän työelämän teemat näyttäytyvät Timon arjessa? Lue senior-osaaja Timo Variksen mietteitä Knowitista, vastuullisuudesta sekä itsensä kehittämisestä työssä. 

Life at Knowit – Meet Client Executive Anton

Millaista on arki Knowitilla? Lue Anton Aaltosen mietteitä arvoista, unohtumattomista kokemuksista sekä urahaaveista Knowitilla ja tutustu tarinaan siitä, kuinka tv-tähteys onnistuu konsultin työn ohella.  

Työelämän murroksen on vietävä kohti kestävää työelämää

Elämme työelämän syvän murroksen aikaa. Työntekijät uupuvat, ja monilla aloilla kärsitään pahenevasta työvoimapulasta. Työarjen kehittäjä, valmentaja ja tietokirjailija Emma Mieskonen oli Pekka Nurmen vieraana Tulevaisuudenkestävä Suomi -podcastissa. Lue Emman ja Knowitin henkilöstöjohtajan Maria Hämäläisen ajatuksia teemasta. 

Academysta valmistuneet kehittävät jonotussovellusta Knowitin Innovation Zonessa

Knowitin pilviliiketoiminnan puolella academylaisista on hyviä kokemuksia. Nyt syksyllä aloittivat Knowit Solutionsin ensimmäiset academylaiset: Harri NieminenLaura Rautjoki ja Maria Toivanen. He pääsivät Knowitin Innovation Zoneen kasvattamaan osaamistaan ja koodaamaan sovellusta, joka voi parhaassa tapauksessa helpottaa kaikkien meidän elämäämme.  

Knowitin konsultti Erno oli uudistamassa Tammer Brandsin analytiikkatekemistä

Tammer Brands Oy myy yli 20 000 tuotetta yli 50:ltä suomalaisille tutulta merkiltä. Aiemmin yrityksen data oli useissa paikoissa, se piti hakea osin manuaalisesti ja yhdistellä taulukoissa. Datan analysoinnin myötä bränditalo sai läpinäkyvyyttä tuotteidensa hankintaan, logistiikkaan ja myyntiin. Lue, minkälainen rooli analytiikkakonsultillamme Ernolla oli projektissa. 

Antti Koljosen supervoima on analytiikka

"Se imaisi mukaansa! Alkoi tuntua, että analytiikka on lähellä omaa sydäntä, ja sitä olisi kiva tehdä päätoimisesti. Siihen asti ei ollut ollut niin selkeää käsitystä, mitä haluan tehdä isona, mutta analytiikka tuntui heti omalta jutulta, joten päätin vaihtaa alaa."

Managed Operations Center tarjoaa ympärivuorokautista asiantuntija- ja hallintapalvelua

Managed Operations Center tuottaa ympärivuorokautista palvelua Knowitin asiakkaille. Service Deskin asiantuntijat palvelevat kolmivuoropohjaisesti 24/7. Knowit on nimennyt päivystyspalvelun tärkeimmän tuotteen Passionate Supportiksi, sillä sen asiantunteva ja sertifioitu tiimi ylläpitää ja varmistaa palveluiden toimivuuden sitoutuneella asenteella.

Osaamisen kehittäminen on knowitlaisten yhteinen intohimo

“Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa” sanoo sananlasku, joka ei päde enää kovinkaan monella alalla. IT-alalla jatkuva osaamisen kehittäminen on käytännössä vaatimus työssä pärjäämiselle.

Knowitin pilviliiketoimintayksikössä noudatetaan yhteisesti tärkeitä periaatteita

Knowitin pilviliiketoimintayksikössä työskentelee kovatasoisia osaajia, jotka ovat ylpeitä työpaikastaan ja Knowitin tavoista tehdä pilveä. Pelkkä infran osaaminen ei riitä, vaan pilvi nähdään asiakkaiden liiketoimintatavoitteiden mahdollistajana.

Meet the Maker: Mira

Mira works as a Systems Specialist at Knowit.

Meet the Maker: Sami

Software architect Sami Karvonen thought he’d be just coding Java at Knowit. When his skills developed, Knowit offered him an amazing opportunity for the next career step.

Meet the Maker: Adam

Adam works as a Senior Software Developer at Knowit.

Antti ja Kenneth kehittävät Knowitin Optimizely-tekemistä

Knowitilla on yli 15 vuoden ja useiden kymmenien projektien kokemus Optimizelyn käytöstä ja laaja erikoistunut tiimi kehittäjiä, suunnittelijoita ja projektipäälliköitä. Heidän joukossaan ovat Lead Architectina ja Competence Leadina työskentelevä Antti Alasvuo ja Senior Software Developer Kenneth Krohn.

Kaiken takana on koodi

Knowit Solutions auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaansa erilaisten IT-ratkaisujen avulla. Solutionsissa työskentelee asiantuntijoita digitalisaation eri vaiheissa ideoinnista, arkkitehtuurista ja projektijohdosta toteutukseen, testaukseen ja tietoturvaan. Kaiken tekemisen takana on kuitenkin yksi ja sama asia: koodi.

Cloud Driven Services -liiketoimintayksikkö tarjoaa erilaisia rooleja pilvipalveluiden osaajille

Knowitin Cloud Driven Services -liiketoimintayksikkö rakentaa tulevaisuutta vahvalta pilviosaamisen pohjalta.

Testauksen- ja laadunvarmistuksen asiantuntijamme esittäytyvät

Lue Heidin, Sannan ja Jussin haastattelu, jossa he kertovat Knowitilla työskentelystä testausautomaation parissa.

Supervoimana Power BI

Dataohjatun liiketoiminnan parissa työskentelee datan ja analytiikan asiantuntijoita, joilla on osaamista niin moderneista teknologioista kuin pilvidata-alustoista. Power BI -asiantuntijoitamme Hannaa, Lottaa ja Maximia yhdistää intohimo dataan ja sen visualisointiin.

Meet the Maker: Rasmus

Rasmus works as a Software Developer at Knowit. 

Juha - Senior Frontend Developer at Knowit

Iida - Key Account Manager Knowitilla

Iida työskentelee Key Account Managerina yhden suurimman asiakkaamme kanssa yhteistyössä. Lue Iidasta ja hänen roolista Knowitilla lisää. 

Antti - Senior System Specialist

Antti - Senior System Specialistimme kertoo viisi syytä, miksi viihtyy Knowitilla.

Meet the Maker: Sanna

Sanna works as a Customer Experience Lead at Knowit Experience.

Meet the Maker: Rolf

Rolf works as a Vice President at Knowit Cloud Partnerships.

Meet the Maker: Annikaisa

Alkuun