Osaamisalueemme

Tutustu osaamisalueisiimme ja asiantuntijoidemme, eli Makerien, arkeen

Mahdollisuuksia monenlaisille tekijöille

Meillä pääset toteuttamaan asiantuntijuuttasi, olit sitten ohjelmistokehittäjä, pilviasiantuntija, data-asiantuntija, automaatio-osaaja, johdon konsultti, digitaalisen asiakaskokemuksen tai kenties projektihallinnan tai myynnin ammattilainen.

Meille luovuus ja jatkuva oppiminen ovat tärkeitä ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa asiantuntijana, ja laajentaa osaamistasi. 

Ohjelmistokehitys ja arkkitehtuuri

Asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme toteuttamaan heidän ideoidensa pohjalta järjestelmiä, jotka tukevat heidän toimintojaan. Osaajiltamme löytyy laajaa osaamista useista eri teknologioista sekä kokemusta kaikilta ohjelmistokehityksen alueilta arkkitehtuurisuunnittelusta testaukseen ja ohjelmistojen asennukseen.

Data & Analytiikka

Data ja analytiikka ovat avainasemassa ohjaamassa ja vauhdittamassa kestävää kasvua. Asiantuntijamme auttavat luomaan datasta kilpailuedun asiakkaidemme liiketoiminnan jokaisella tasolla.

Automaatio ja laadunvarmistus

Testauksella ja laadunvarmistuksella tarkoitamme kaikkia niitä tapoja, joilla voimme vaikuttaa ohjelmiston tai tietojärjestelmän laatuun mahdollisimman aikaisin. Meillä työskentelee testiautomaatioasiantuntijoita, testipäälliköitä, agile coacheja ja muita laadunvarmistuksen ammattilaisia. 

Pilvipalvelut

Ketteränä pilvikumppaninasi asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaa sekä tukevat ja opastavat asiakkaidemme tiimejä pilvi-infrastruktuurin perustamisessa ja huipputason sovellusten kehittämisessä. 

Liikkeenjohdon konsultointi ja liiketoimintamuotoilu

Liiketoimintamuotoilun avulla onnistutaan tehostamaan ja ketteröittämään toimintatapoja sekä innovoimaan uutta. Liiketoimintamuotoilu on monialaista ja osallistavaa ja huomioi eri liiketoimintayksiköiden tarpeet siilojen yli. Liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme tällä matkalla. 

Digitaalinen asiakaskokemus ja muotoilu

Onnistunut digitaalinen asiakaskokemus syntyy kun data sekä käyttäjäymmärrys ohjaavat suunnittelua ja tekninen toteutus on laadukasta. Asiantuntijoidemme luomat digitaaliset asiakaskokemukset näkyvät esimerkiksi verkkosivustoilla, sovelluksissa ja intraneteissä.

Projekti- ja asiakkuuksien johto

Projektipäälliköillämme sekä Account Managereillamme on suuri rooli asiakassuhteidemme sekä asiakasprojektiemme menestyksekkäässä johtamisessa. Projekti- ja asiakasvastaavamme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä eri sidosryhmien parissa. 

Alkuun