Valitse kestävä työelämä - Makers' way of working

Meillä voit työskennellä toimistoillamme, etänä tai hybrid-mallilla.

Knowit - Tapamme toimia

Toimintatapamme työssämme ja arjessamme perustuu luottamukseen ja määräytyy tarpeiden, odotusten ja yhteistyömallin mukaan yksilön, tiimin ja asiakkaidemme välillä. Yhdessä tälllä kokonaisuudella uskomme pystyvämme rakentamaan joustavan tavan työskennellä, joka mahdollistaa joustavuuden ja toimivuuden meille kaikille. 

Valitse oma työskentelymallisi - työergonomia keskiössä!

Meidän työntekijänämme voit valita mallin, joka sopii sinulle parhaiten. Tärkeä oman mallin valitsemisessa on miettiä, missä haluat työskennellä suurimman osan viikosta, noin keskimäärin - etänä vai toimistollamme? Haluamme työntekijöillemme tarjota yhden ergonomisen työpisteen, oli se sitten kotona tai toimistolla, perustuen valintaasi. 

Toimistoillamme olevat sähköpöydät ja haluamasi työskentelyvälineet tukevat työskentelyäsi toimistoillamme, mutta jos kotitoimisto on paikkasi suurimman osan työajasta, niin sähköpöytä, ergonominen tuoli ja muut työvälineet ovat tilattavissa myös kotitoimistolle. 

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Joustava työmalli antaa työntekijöillemme paljon valinnanvapautta siihen, miten ja missä työtä tehdään.

Etenkin etänä työskennellessä, työn ja vapaa-ajan rajat voivat hämärtyä huomaamatta. Siksi on tärkeää painottaa, että emme odota työntekijöiltämme, että he lukevat tai vastaavat Slack-viesteihin, sähköposteihin tai muuhun viestintään normaalin työajan ulkopuolella. Toki tämä on sallittua, jos se sopii työskentelytyyliin. Meille tärkeää on vaalia työn ja vapaa-ajan tasapainoa nyt ja jatkossa.  

Etätyö auringossa

Olemme luoneet tavat toimia myös siihen, jos työskentely auringon alla, esimerkiksi syksyn ja talven pimeinä kuukausina houkuttelee. Kysyimme työntekijöiltämme, mitkä maat houkuttelevat heitä eniten, ja tämän perusteella mahdollistamme 1-2 viikon  pituisen ajanjakson työskentelyn kerrallaan etänä Kreikassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa ja Saksassa. Näiden maiden osalta verotekniset velvollisuudet ovat selvitettynä ja ohjeistus olemassa. 

Alkuun