Tutustu Knowitlaisiin

Meillä Knowitilla on monenlaisia asiantuntijoita eri liiketoimintojemme osa-alueilla. Tutustu heihin ja lue lisää, mitä kaikkea he tekevät Knowitilla. 

Osana Knowit-yhteisöä

Meillä uusia ratkaisuja uskalletaan kokeilla, aloitteellisuuteen ja innovointiin kannustetaan ja erilaisuutta arvostetaan. Knowitilaisuuden ytimenä on vastuun kantaminen laadukkaasta työstä, omasta kehittymisestä ja tiimin menestyksestä.

Viihtyvyys ja hyvinvointi on meille kaikki kaikessa.

Uskomme, että aito työnilo syntyy itselleen mielekkäästä työstä, mahdollisuudesta kehittyä ja oppia sekä kannustavasta työyhteisöstä, jossa jokainen voi olla aito oma itsensä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Uskomme, että aito työnilo syntyy itselleen mielekkäästä työstä, mahdollisuudesta kehittyä ja oppia ja kannustavasta työyhteisöstä, jossa jokainen voi olla aito oma itsensä. 

Meille tärkeää on työn ja vapaa-ajan tasapaino, jotta jokainen Makerimme voisi hyvin niin töissä kuin vapaalla. Meillä on työntekijöillemme käytössä myös Way of Working -malli, joka mahdollistaa työntekijöillemme valinnan vapauden asiakastyön ja työn luonteen ehdoilla, miten ja mistä työnsä haluaa tehdä.

Merkitykselliset projektit

Me uskomme, että digitalisaatiolla on tärkeä rooli ratkaista nykymaailman haasteita. Haluamme osaltamme olla mahdollistajia, jotka projekti projektilta johtavat maailmaa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. 

Urakehitysmahdollisuudet

Oman osaamisen ylläpito ja jatkuva kehittäminen ovat alati muuttuvassa maailmassa menestyksen kulmakivi. Tuemme osaamisesi kehittymistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään koulutuspolkuun alan huippuosaajana profiloitumiseen.

Yhteisö joka tukee sinua

Vaalimme iloa, empatiaa ja humaania otetta työympäristössämme. Meillä saat rinnallesi huippuosaavat kollegat. 

Knowit Solutionsin testauksen- ja laadunvarmistuksen asiantuntijat esittäytyvät

Lue Heidin, Sannan ja Jussin haastattelu, jossa he kertovat Knowitilla työskentelystä testausautomaation parissa. Testausautomattio-osaajamme työskentelevät Knowit Solutions liiketoiminnan parissa. 

"En voinut kuvitellakaan, miten paljon oppisin uutta Knowitilla."

Ohjelmistoarkkitehti Sami Karvonen ajatteli alkuun koodaavansa vain Javaa Knowitilla. Kun hänen taitonsa kehittyivät ajan myötä, Knowit tarjosi hänelle mahdollisuuden isoihin askeleihin eteenpäin osaamisessa ja urallaan. Lue artikkeli! 

Viisi syytä, miksi viihdyn Knowitilla

Senior System Specialistimme Antti, Knowit Solutionsilta, kertoo viisi syytä, miksi viihtyy Knowitilla. Lue artikkeli! 

Lähellä

Arvomme lähellä tarkoittaa arjessamme sitä, että toimimme lähellä asiakkaita ja sitoudumme kaikki työyhteisöömme ja välitämme toisistamme. Teemme ja toteutamme päätökset arjessamme ketterästi. 

Innovatiivinen

Innovatiivinen

Arvomme innovatiivinen tarkoittaa sitä, että uskallamme kokeilla uusia luovia ratkaisuja. Työskentelemme avoimesti aloitteellisuuteen kannustaen ja erilaisuuden hyväksyen. 

Reilu

Arvomme reilu ilmentyy arjessamme luottamuksena toisiimme. Olemme mutkattomia ja pidämme toiminnassamme jalat maassa - silloinkin, kun tähyämme toiminallamme kestävään tulevaisuuteen. 

Alkuun