Kehitä organisaatiosi tehokkuutta ja työn laatua

Jatkuva parantaminen on edellytys organisaatiosi kilpailukyvyn kehittämiselle ja se mahdollistaa tehokkaammat toimintatavat sekä tyytyväisemmät työntekijät. Voimme tukea organisaatiosi jatkuvan parantamisen kulttuuria erilaisilla toistuvilla käytännöillä, kuten retrospektiiveillä tai tilannearvioinneilla ja kuvaamalla organisaatiosi yhteiset pelisäännöt pelikirjaan, jonka pohjalta toimintasi kehittämistä on helpompi tehdä. 

Suunnittelua pöydällä

Tilannearvio ja kehityssuunnitelma antavat suunnan 

Ennen toiminnan kehittämistä on tärkeää ymmärtää organisaatiosi kyvykkyyksien nykytila. Nykytilan perusteella voidaan laatia kehityssuunnitelma, jossa kuvataan kehittymisen tavoite ja toimenpiteet tavoitteeseen pääsemiseksi. Tilannearvio ja kehityssuunnitelma auttavat varmistamaan selkeän, strategisen ja resurssihukat minimoivan etenemistavan.   

Pelikirja kuvaa sovitut käytännöt

Pelikirja kuvaa organisaatiossasi sovitut vastuut ja pelisäännöt helposti lähestyttävällä ja ylläpidettävällä tavalla. Pelikirja toimii asiantuntijoidesi arjen apuna, uuden tiimiläisen perehdytysmateriaalina ja jatkuvan kehittämisen pohjana. 

Ota yhteyttä
Henri Grönblom
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun