Paranna prosessisi suorituskykyä ja lopputuloksen laatua

Ohjelmistokehityksen, testauksen ja liiketoiminnan automaatiota voi toteuttaa monella tavalla. Parhaat tavat syntyvät kokemuksen ja teknisen huippuosaamisen yhdistelmänä. Autamme sinua löytämään organisaatiollesi parhaat ytännöt automaation toteuttamiseen ja kehitämme samalla organisaatiosi jäsenten osaamista. 

Palvelumme

automaation-soveltuvuuden-arviointi

Automaation soveltuvuuden arviointi

Riippumatta siitä, onko tavoitteenasi automatisoida liiketoiminnan vai ohjelmistokehityksen prosesseja, on hyvä ymmärtää mitä hyötyjä automaatio voi organisaatiollesi tuottaa ja minkälaisia rajoitteita toimintaympäristösi sille aiheuttaa. 

Automaation soveltuvuusarvioinnissa konsulttimme arvioivat yhdessä asiantuntijoidesi kanssa, mitkä ovat automaation tuottamat todelliset hyödyt ja kustannukset liiketoiminnallesi sekä siten muodostuva taloudellinen kannattavuus. Taloudellisten asioiden lisäksi arvioimme ja testaamme tekniset mahdollisuudet ja rajoitteet, sekä organisaatiosi kyvykkyyden tuottaa ja hyödyntää automaatiota. Arvioinnin perusteella saat tarvittavat tiedot päätöksentekoon automatisoinnin käynnistämisen suhteen. 

automaation-kehittäminen

Robot Framework testiautomaation tekninen analyysi

Teknisen analyysin tavoitteena on arvioida organisaatiosi Robot Framework -sovelluskehyksellä tuottaman testiautomaation teknistä tehokkuutta ja laadukkuutta. Saat parannusehdotukset esimerkiksi siihen, miten organisaatiosi nykyisen testiautomaatioratkaisun testien suorituskykyä ja kattavuutta voi lisätä. Voit myös löytää uusia tapoja Robot Frameworkin hyödyntämiseen ja testiautomaation ylläpidon ja hallinnan optimoimiseen.  

Tekninen analyysi voi johtaa merkittäviin kustannussäästöihin ja parannuksiin organisaatiosi testaustoiminnassa. Arviointi voidaan toteuttaa yhdelle tai useammalle kehitystiimille ja organisaatiosi oman aikataulutoiveen mukaisesti. 

automatisoitu applikaatio

Testauksessa käytettävän datan tuottaminen ja hallinta

Testiaineisto, eli testauksessa käytettävä data, on usein ratkaiseva tekijä testauksen onnistumiselle. Erityisesti testiautomaatio vaatii toimiakseen vakaan ja helposti uudelleenkäytettävän testiaineiston. Arvioiden mukaan isojen järjestelmäkehityshankkeiden testaajien työstä jopa 80 % menee sopivan testiaineiston etsimiseen, toteuttamiseen ja ylläpitämiseen, eli testiaineiston tuottamisen ja hallinnan kehittämisellä on merkittävä vaikutus koko testauksen tehokkuuteen.  

Testiaineiston hallintaa voidaan tehdä manuaalisesti, sovittuja käytäntöjä noudattaen, tai sitä varten toteutettuja työkaluja käyttäen. Myös olemassa olevaa testiautomaatiota hyödyntämällä voidaan rakentaa ratkaisu, jolla tuotetaan, elävöitetään ja ylläpidetään kustannustehokkaasti testauksessa tarvittavaa aineistoa. Asiantuntijamme auttavat ohjelmistokehitystäsi löytämään juuri heille sopivan ratkaisun testiaineiston hallintaan. 

automaation-kehittäjät-käyttöösi

Automaation kehittäjät käyttöösi

Tarvitsetko automaation kehittäjän käyttöösi? Tutustu asiantuntija tiimiisi -palveluumme. 

Ota yhteyttä
Henri Grönblom
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun