Strategiset harkinnat voivat vaihdella täydellisestä pilvitransformaatiosta pieniin ylläpitopalvelua koskeviin päätöksiin. Kuten minkä tahansa strategisen muutoksen kohdalla, saatat kohdata erilaisia huolenaiheita: onko valintasi lopullinen vaikutus tehokas vai ei, ja miten riskit, aika ja kustannukset toteutuvat? Pilvipalveluihin liittyvissä aloitteissa tulee niiden laajuudesta riippumatta aina huomioida teknologia, prosessit ja organisaatio. Näissä kaikissa tapauksissa sinun kannattaa turvautua asiantuntijoiden apuun vaihtoehtojen kartoittamisessa ja organisaatiosi optimaalisen pilvimatkan suunnittelussa.

Autamme pilvistrategian ja parhaiden käytäntöjen kanssa

Epävarmat tilanteet vaikeuttavat usein päätöksentekoa. Vaihtoehtojen kartoittamiseksi pystymme tarjoamaan sinulle ajankohtaista uutta tietoa ja lisäämään tietämystäsi. Asiantuntija- ja strategiakonsultointimme avulla vähennät epävarmuustekijöitä ja helpotat liiketoimintakriittisten päätösten tekemistä.

Autamme sinua myös välittämään viestiä organisaatiossasi vahvalla asiantuntemuksella.

 

Tarpeisiisi sopivaa palvelua – aloita suunnittelu helposti ohjatun työpajan avulla

Liiketoimintahaasteesi ja kysymyksesi ovat ainutlaatuisia - ja siksi ratkaisunkin pitää olla. Palvelumme on mitoitettu sopivaksi yrityksesi erityistarpeisiin ja avoimiin kysymyksiisi. Keskitymme vahvasti valitsemiisi teknologioihin ja yhdistämme ne liiketoimintaympäristöösi.

Pilvistrategia- ja asiantuntijapalvelumme toteutetaan työpajoina, jotka kattavat tarvittavan ja sovitun laajuuden.

Ota yhteyttä ja sovitaan tarpeisiisi sopiva aloitus!

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun