Parasta ylläpitopalvelua

Asiantunteva ja sertifioitu tiimimme ylläpitää ja varmistaa liiketoimintakriittisten palveluidesi toimivuuden ympäri vuorokauden, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. 24/7 operaatiokeskuksen kautta saat tärkeimmät hallitut palvelut keskitetysti. Autamme sinua valvomaan ja ylläpitämään kaikkia pilviympäristöjäsi kulujen optimoimiseksi sekä estämään tai minimoimaan sovellusten käyttökatkot. Infrastruktuuri- ja arkkitehtisuunnittelun asiantuntijapalvelut ovat saatavillasi tarpeen mukaan.

Huolehdimme puolestasi kaikki siirtymäprojektit, pilvipohjaisen arkkitehtuurisuunnittelun, tietoturvan ja ympärivuorokautiset palvelut, jotka helpottavat arkeasi ja varmistavat asiakkaillesi parhaimman ylläpitopalvelun.

Luotettavaa palvelua sertifioiduilta pilviasiantuntijoilta

Paikallinen pilviasiantuntijatiimimme varmistaa sinulle 24/7-palvelun nopealla reagointiajalla. Tarjoamme käyttöösi tiimin vahvat tekniset ja operatiiviset taidot sekä vertaansa vailla olevan kokemuksen pilvipalveluista ja -teknologioista, DevOps-toimintamallista ja digitaalisesta muutoksesta. Olemme ylpeitä, että ratkaisemme ongelmat nopeasti ensimmäisestä yhteydenotosta ja usein myös nopeammin kuin palvelutasosopimuksessa on luvattu.

Tukipalvelut, jotka kasvavat kanssasi

Passionate Support -tuki- ja asiantuntijapalvelut joustavat ja kasvavat tarpeidesi mukaan. Päivität helposti palvelutasoa korkeammalle, kun sovelluksesi kehittyy ja tulee liiketoiminnan kannalta kriittisemmäksi. Pidämme sitoutuneesti palvelusi saatavilla ja ajan tasalla – jotta sinä voit keskittyä palvelemaan ja ilahduttamaan asiakkaitasi.          

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun