Cloud Adoption Framework varmistaa liiketoimintastrategian menestyksekkään toteutuksen

Cloud Adoption Framework (CAF) on kokoelma parhaita käytäntöjä ja ohjeistuksia, jotka on suunniteltu varmistamaan liiketoiminta- ja teknologiastrategioiden menestyksekkään toteutuksen pilvessä.

Azure Well-Architected Framework on Microsoftin luoma jäsennelty lähestymistapa, jonka parhaat käytännöt auttavat sinua rakentamaan tietoturvallisen, suorituskykyisen, joustavan ja tehokkaan infrastruktuurin sovelluksillesi.

Knowit pitää kiinni Microsoftin CAF-kokoelman linjauksista Azure Well-Architected Review -arviointeja tehdessä. Tällä varmistamme parhaan tuen liiketoimintatarpeillesi ja pystyt luottavaisin mielin hallinnoimaan ja ajaamaan työkuormia pilvessä.

Azure Well-Architected Review auttaa sinua ymmärtämään työkuormiesi tilan

Azure Well-Architected Review koostuu viidestä erillisestä kokonaisuudesta eli pilarista, joita käytetään arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseen ja vertaamiseen Azuren parhaisiin käytäntöihin. Pilarit ohjaavat vakaiden, tehokkaiden ja skaalautuvien järjestelmien tuottamiseen.

Azure Well-Architected Review sisältää aiheita, kysymyksiä ja viittauksia parhaisiin käytäntöihin nykyisen hallintamallin, arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseksi. Hyötyjen realisointi ja onnistuneen arvioinnin tekeminen edellyttää aina avainhenkilöiden osallistumista. Parhaimman hyödyn Well-Architected Review:n toteuttamisesta saat kokeneen kumppanin ja sertifioitujen Azure-arkkitehtien avulla.

  1. Cost Optimization - Kulujen optimoinnilla maksimoit tuotetun arvon määrää.
  2. Operational Excellence – Operatiivisten prosessien optimoinnilla tuodaan lisää arvoa liiketoiminnalle sekä pystytään jatkuvasti parantamaan ja kehittämään toimintatapoja.
  3. Performance Efficiency – Suorituskyvyn tehokkuus varmistaa, että laskentaresurssit vastaavat työkuormien vaatimuksia kustannustehokkaasti.
  4. Reliability – Luotettavuuden avulla varmistetaan tehokkaat laskentaresurssit, jotka varmistavat ympäristön joustavuuden toipua nopeasti infrastruktuuri- tai palveluhäiriöistä.
  5. Security – Tietoturva kertoo kyvystä turvata järjestelmät ja tiedot sekä datan luottamuksellisuus ja eheys riskiarviointien ja uhkien estämisstrategioiden avulla.

Azure Well-Architected Review:n hyödyt liiketoiminnallesi

  • Julkaise ja ota käyttöön nopeasti - innovaatioista kilpailuetua | Ketterät ja pilvilähtöisyyttä suosivat organisaatiot saavat kilpailuetua innovaatioiden kehittämisellä.
  • Nopeammin markkinoille | Vahva infrastruktuuri ja prosessit muodostavat vankan perustan nopeudelle.
  • Tee tietoihin perustuvia päätöksiä ja ymmärrä muutoksen vaikutus | Arvioinnin avulla pystyt ennakoimaan muutoksen vaikutukset.
  • Johdonmukainen lähestyminen | On tärkeää, että jokainen organisaatiossasi hyödyntää samaa kehystä – olipa kyse sitten uusista tai jo käytössä olevista tuotteista tai palveluista.
  • Pienennä riskejä | Pystyt tarkastelemaan kriittisten työkuormien potentiaalisia riskejä ja johtamaan näistä korjaussuunnitelmia. Azure Well-Architected Review lisää myös olemassa olevien riskien hahmottamista ja läpinäkyvyyttä.

Varaa maksuton tapaaminen ja pääset nopeasti alkuun

Varaa tästä aika maksuttomaan tapaamiseen, jossa voimme keskustella yksityiskohtaisemmin tarpeistasi arvioinnin tekemiselle sekä mahdollisesta aikataulusta. Meillä on valmius suorittaa arvioinnit nopeallakin aikataululla sertifioitujen pilviarkkitehtien toimesta. Tapaamisen sopiminen ei sido sinua vielä mihinkään. Varaa aika ja autamme sinua varmistamaan, että palvelusi ja toteutuksesi vastaavat niille asetettuja vaatimuksia.

Viikossa valmiiksi – päivän workshop pitää sisällään kaikki viisi pilaria

Well-Architected Review -kokonaisuutemme kattaa jokaisen viiden pilarin läpikäynnin yhden työpäivän mittaisessa työpajassa tehtävässä katselmoinnissa. Työpaja on mahdollista pitää myös kokonaan etätapaamisena.

Workshopin jälkeen asiantuntijamme analysoivat arvioinnin löydökset ja toimitamme näistä sinulle yksityiskohtaisen raportin. Raportti sisältää havainnot ja optimointiehdotukset niiden tärkeyden mukaan lajiteltuna sekä tarvittavat seuraavat stepit. Raportti auttaa sinua parantamaan katselmoidun kokonaisuuden arkkitehtuurin tietoturvaa, suorituskykyä ja joustavuutta.

Olemme apunasi nopeastikin, ota yhteyttä ja varmista, että palvelusi arkkitehtuuri ja toteutus täyttävät niille asetetut vaatimukset.

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun