Pilvi- ja teknologiastrategiat ikoni

Pilvi- ja teknologiastrategiat

Nykypäivän jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä on vaikeaa saavuttaa kilpailuetua ilman selkeää liiketoimintastrategiaa. Sama totuus koskettaa myös pilvi- ja teknologiastrategioita. Jotta voit maksimoida teknologian mahdollistamat hyödyt, tulee liiketoimintaasi parhaiten tukevat teknologiat ensin tunnistaa ja sen jälkeen valjastaa käyttöön. Autamme sinua tekemään yrityksesi vastuullisia tavoitteita tukevat teknologiavalinnat ja viemään liiketoimintasi seuraavalle tasolle ketterämpänä, turvallisempana ja innovatiivisempana. 

Selkeä pilvistrategia tuo liiketoimintahyötyjä

Kaikki julkipilvet eivät ole keskenään samanlaisia, eikä ole olemassa yhtä kaikille sopivaa lähestymistapaa. Kartoitamme tarpeesi ja autamme sinua käymään eri pilvivaihtoehdot läpi sekä laadimme räätälöidyn tiekartan, joka mahdollistaa yrityksesi kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisen. Selkeän pilvistrategian avulla hyödynnät pilven tuomia etuja, kuten digitaalisen infrastruktuurin lisääntynyttä joustavuutta, alhaisempia kustannuksia, pienempiä kasvihuonepäästöjä sekä kasvanutta innovaatiokapasiteettia. 

Teknologiastrategia auttaa pysymään kilpailukykyisenä

On kyse sitten nousevan teknologian mahdollisuuksien kartoittamisesta, tekoälystä tai kontitusteknologioista, hyvin laadittu teknologiastrategia auttaa tunnistamaan ja ottamaan käyttöön kustannuksia alentavia, toimintaa tehostavia ja tulevaisuudenkestäviä ratkaisuja. Analysoimme organisaatiosi teknologiavalintojen tilanteen ja autamme valitsemaan parhaat teknologiat liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseksi. Teemme suunnitelman, kuinka hyödynnät teknologioita tehokkaasti ja mahdollistat organisaatiollesi korkeimman innovaatiopotentiaalin. Selkeän teknologiastrategian avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä teknologiainvestointiesi osalta.  

Miksi valitsisit Knowitin kumppaniksesi?

Teknologioiden, tekoälyn sekä julkipilven käyttöön ja parhaiden käytäntöjen noudattamiseen liittyy usein epävarmuutta. Laaja kokemuksemme eri sektoreissa toimivista asiakkaista on antanut meille merkittävää näkemystä siitä, kuinka eri teknologioita kannattaa hyödyntää vastuullisesti. Anna meidän valjastaa tietämyksemme hyödyksesi – kumppaninasi tiedämme, kuinka voit skaalata toimintaasi paremmin ja mitä organisaatiosi kannattaa automatisoida. Palvelemme koko liiketoimintasi elinkaarella myös strategiatyön jälkeen, aina pilvimigraatiosta tai teknologian käyttöönotosta, hallintaan ja jatkuvaan ylläpitopalveluun asti. Voimme auttaa myös ratkaisujesi soveltuvuusselvityksissä (PoC) Innovation Zone -testiympäristössämme.  

Lataa oppaasi pilvimatkalle

Pilvipalveluntarjoajat huolehtivat infrastruktuurin ja työkalujen päivityksistä ilman erillistä laskutusta. Modernien pilvipalveluiden käyttöönotto myös edistää resurssien tehokkaampaa käyttöä ja siten vähentää energiankulutusta.

Edessäsi on matkaopas kohti modernia, vastuullista ja kustannustehokasta pilvitekemistä. Tähän oppaaseen olemme keränneet yleisimmät sudenkuopat, joita kohdataan pilvimatkalla, sekä parhaat vinkit niiden välttämiseen.

Ota yhteyttä
Tommi Marjomaa
Head of Offering, Principal Consultant
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun