Hyödynnä yhteiskehittämistä innovoinnissa

Vapauta sisäinen innovaattorisi ja päästä luovuutesi valloilleen Innovation Zone -testiympäristössämme. Teknologian kehittyessä valtavin harppauksin ja kiihtyvällä tahdilla, muuttuvat liiketoiminnan vaatimukset jatkuvasti. Pysyäksesi kilpailukykyisenä muuttuvassa maailmassa, tulee yrityksesi olla valmis innovoimaan ja oppimaan uutta. Innovation Zone tarjoaa alustan innovaatioille ja yhteiskehittämiselle. Nopeiden kokeilujen ja nopeiden epäonnistumisten sijaan Innovation Zonen toiminta perustuu nopeisiin kokeiluihin ja toimimattomien ideoiden nopeaan poissulkemiseen, sekä niistä oppimiseen. Tutustu alta, mitä kaikkea Innovation Zone mahdollistaa.

Toimiston seinä johon on kirjoitettu Let's innovate

Innovointityöpajat tuottavat ratkaisuja 

Joskus alkuun pääseminen on kaikkein vaikeinta. Innovointityöpajamme mahdollistavat luovuuden valjastamisen yrityksesi ongelmien ratkomiseksi. Lopputuotoksena voi syntyä niin uusia innovatiivisia ideoita, tuotteita tai palvelukonsepteja, kuin parannuksia jo olemassa oleviin palveluihin. Innovointityöpajamme ovat luonteeltaan dynaamisia, joustavia ja toimintaympäristönne huomioivia. Interaktiivisuus, yhdessä tekeminen ja luovuuteen rohkaiseminen korostuvat työpajoissa. Rohkeat ideat, niiden yhdistäminen sekä toisten ideoiden päälle rakentaminen mahdollistavat uusien näkökulmien löytämisen ja innovaatiot. 

Työtä tekevän henkilön kädet

Soveltuvuusselvitykset kertovat ratkaisusi arvontuottopotentiaalin 

Jotta uudet ja innovatiiviset ideat eivät jää pelkästään ideoiksi, voidaan niiden käyttökelpoisuutta koeponnistaa nopeasti soveltuvuusselvityksiä (Proof of Concept, PoC) hyödyntämällä. Olipa kyseessä uuteen teknologiaan, toimintamalliin tai vaikkapa palvelukonseptiin liittyvä kokeilu, asiantuntijamme auttavat selvittämään kuinka toteutus vastaa yrityksesi ja asiakkaidenne tarpeisiin. Soveltuvuusselvitykset ja hypoteesien testaaminen auttavat osoittamaan konseptin toimivuuden ja arvontuottopotentiaalin. Näin säästät aikaa ja rahaa, ja investointiriskit alenevat toimimattomien ja todentamattomien ideoiden osalta. 

Startup-yhteistyöllä kohti parempaa maailmaa

Onko startupinne missiona ratkaista suuria sosiaalisia, kestävään kehitykseen ja ympäristöön liittyviä haasteita? Jaamme kunnianhimonne ja tavoitteenne sekä ymmärrämme, että matkanne varrella on useita esteitä, joista yksi on taloudelliset rajoitteet. Haluamme osoittaa tukemme tarjoamalla pro bono -työtä ja alennettuja hintoja valituille startupeille. Uskomme, että yhdessä toimimalla voimme luoda paremman maailman.  

Mahdollisen yhteistyön valintaprosessissa kiinnitämme huomiota startupin ja Knowitin arvomaailmojen yhteensopivuuteen. Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä, ota meihin yhteyttä lomakkeella ja kerro ideastasi sekä sen yhteydestä kestävään kehitykseen. 

Kerro meille ideasi!

Haluamme auttaa sinua jalostamaan ideastasi kilpailuetua tuovia ratkaisuja. Kerro meille lyhyesti ideastasi, jonka haluat toteuttaa tai haasteesta, jonka haluaisit ratkaista. Lomakkeen täyttö ei velvoita sinua mihinkään, eikä oikeuta meitä idean omistajuuteen.

Ota yhteyttä
Tommi Marjomaa
Head of Offering, Principal Consultant
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun