Hanki kattava käsitys yrityksesi kyvykkyyksistä

Ennen kuin voit ryhtyä määrätietoisesti kehittämään organisaatiotasi ja käytössä olevia sovelluksia tai teknologia-alustoja, on tärkeää ymmärtää tämänhetkinen tila. Sertifioidut asiantuntijamme auttavat arvioimaan ja analysoimaan niin ohjelmistokehitysprosesseja ja laadunvarmistuksen tilaa kuin pilvi- ja data-alustoja. Autamme sinua saamaan arvokasta lisätietoa organisaatiosi nykytilasta ja tunnistamaan toimintasi tai sovellusympäristösi heikkoudet ja vahvuudet, sekä luomaan ja toteuttamaan kehittämissuunnitelman tilanteen korjaamiseksi haluttuun suuntaan.  

Tutustu arviointeihin

Well-Architected Review

Well-Architected Review on säännöllisesti tehtävä arviointi, jonka avulla saat selkeän käsityksen pilvi-infrastruktuurin tilasta. Lopputulemana saat priorisoidun listan parannuskohteista, joihin keskittymällä parannat sovellusarkkitehtuuria, pienennät riskejä ja luot kestävää kilpailuetua liiketoiminnallesi. Suoritamme Well-Architected Review -arviointeja sekä Microsoft Azure- että AWS-ympäristöihin. 

 

 

Data-alustan nykytilan arviointi – Data Platform Assessment 

Data-alustan nykytilan arviointi on tarpeellinen, jos tuskailet nykyisen data-alustaratkaisusi kanssa, analyytikkosi kärsivät jatkuvasti datavirheistä tai tietotarpeidesi määrä ja kustannukset nousevat tietotarpeiden liian hitaan täyttämisen myötä. 

Laaja tietämyksemme ja käytännön osaaminen data-alustaratkaisujen osalta toimivat perustana, jonka avulla autamme sinua arvioimaan data-arkkitehtuurisi ja kehitysprosessisi. Lisäksi autamme suunnittelemaan toimenpiteet alustan modernisoimiseksi ja prosessien tehostamiseksi, jotta matka kohti nykyaikaista tiedonhallintaa etenee ketterästi ja kustannustehokkaasti. 

Pilvitekemisen nykytilan arviointi 

Pilvitekemisen nykytilan arviointi auttaa, mikäli sinua arveluttaa organisaatiosi pilvipalveluiden käyttöönoton suunnitelmallisuus, kustannusten karkaaminen, julkipilven mahdollisuuksien maksimaalinen hyödyntäminen, hallinnan tehokkuus tai tietoturvalliset tavat toimia.  

Kuten tiedät, Cloud Adoption Framework -viitekehys yhdistää ohjeet, parhaat käytännöt sekä työkalut, joiden avulla voit helpommin suunnitella, ottaa käyttöön ja operoida organisaatiosi pilvipalveluita. Viitekehyksen mukaisten parhaiden käytäntöjen hyödyntäminen on usein haastavaa, erityisesti kompleksisissa pilviympäristöissä. Me osaamme selvittää organisaatiosi pilvitekemisen tilan suhteessa parhaisiin käytäntöihin. Lisäksi autamme tunnistamaan pilviympäristösi kehittämiskohteet ja suunnittelemaan toimenpiteet toiminnan kehittämiseksi. 

Ota yhteyttä
Tommi Marjomaa
Head of Offering, Principal Consultant
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun