Passionate_support

Keskity vain ydinliiketoimintaasi

Asiantunteva ja sertifioitu tiimimme ylläpitää ja varmistaa liiketoimintakriittisten palveluidesi toimivuuden ympäri vuorokauden, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. 24/7-operaatiokeskuksen kautta saat tärkeimmät hallitut palvelut keskitetysti. Autamme sinua valvomaan ja ylläpitämään kaikkia pilviympäristöjäsi kulujen optimoimiseksi sekä estämään tai minimoimaan sovellusten käyttökatkot. Infrastruktuuri- ja arkkitehtisuunnittelun asiantuntijapalvelut ovat saatavillasi tarpeen mukaan. 

ylläpitäa_paikallisesti_passionate_support

Parasta ylläpitopalvelua paikallisesti

Huolehdimme puolestasi kaikki siirtymäprojektit, pilvipohjaisen arkkitehtuurisuunnittelun, tietoturvan ja ympärivuorokautiset palvelut, jotka helpottavat arkeasi ja varmistavat asiakkaillesi parhaimman ylläpitopalvelun. Paikallinen pilviasiantuntijatiimimme varmistaa sinulle 24/7-palvelun nopealla reagointiajalla. 

pilviasiantuntijat_passionate_support

Luotettavaa palvelua sertifioiduilta pilviasiantuntijoilta

Tarjoamme käyttöösi tiimin vahvat tekniset ja operatiiviset taidot sekä vertaansa vailla olevan kokemuksen pilvipalveluista ja -teknologioista, DevOps-toimintamallista ja digitaalisesta muutoksesta. Olemme ylpeitä, että ratkaisemme ongelmat nopeasti ensimmäisestä yhteydenotosta ja usein myös nopeammin kuin palvelutasosopimuksessa on luvattu. 

tukipalvelu_passionate_support

Tukipalvelut, jotka kasvavat kanssasi

Passionate Support -tuki- ja asiantuntijapalvelut joustavat ja kasvavat tarpeidesi mukaan. Päivität helposti palvelutasoa korkeammalle, kun sovelluksesi kehittyy ja tulee liiketoiminnan kannalta kriittisemmäksi. Pidämme sitoutuneesti palvelusi saatavilla ja ajan tasalla – jotta sinä voit keskittyä palvelemaan ja ilahduttamaan asiakkaitasi.  

Ota yhteyttä
Jani Koivulainen
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun