Takaa järjestelmiesi ajantasaisuus ja muokattavuus

Liiketoimintasi menestys perustuu kykyysi reagoida nopeasti ympäröivän maailman asettamiin vaatimuksiin. Ketterän kehityksen tiimeillä mahdollistamme digitaalisen tuotteesi tai –palvelusi nopean kehityksen ja testaamisen, sekä pienennämme viivästysten ja kustannusylitysten riskiä. Ketterien kehitys- ja tuotantomalliemme avulla takaat järjestelmiesi ajantasaisuuden ja muokattavuuden liiketoimintavaatimustesi muuttuessa. Yhdistämme saumattomasti liiketoiminnan, designin ja teknologian osaamisen ja skaalaamme tiimimme aina tarpeeseesi sopivaksi.  

puupalikoista rakennettu torni pöydällä

Iteraatiolla parasta asiakasarvoa

Ketterässä kehittämisessä vain muutos on pysyvää. Sen sijaan, että yrittäisit taistella muutosta vastaan, kannattaa se valjastaa ruokkimaan iteratiivista kehitystä. Rakennamme ratkaisusi pala kerrallaan käyttäjäpalautetta samalla hyödyntäen – näin varmistamme toteutuksen parhaan mahdollisen soveltuvuuden käyttötarkoitukseensa.  

Työskentelemme lyhyissä 2–3 viikon sprinteissä, jotka takaavat nopean reagointikyvyn mahdollisten poikkeamien ilmetessä. Ketterät tiimimme varmistavat digitaalisten ratkaisujesi kustannustehokkaan toteuttamisen minimoimalla hukan ja maksimoimalla asiakasarvon. 

Useita henkilöitä työskentelemässä pöydän ääressä

Yhteistyöllä tuloksia  

Tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-asiantuntijoidesi ja tuoteomistajiesi kanssa ketterän tekemisen ytimessä olevan läpinäkyvyyden maksimoimiseksi. Tässä järjestelyssä kokemuksemme ja asiantuntemuksemme yhdistyvät saumattomasti sinun liiketoimintaosaamiseesi, ja voimme ponnistaa yhdessä kohti organisaatiosi tavoitteiden saavuttamista. Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa digitaalisten ratkaisujen vaiheissa aina innovoinnista toteutukseen ja testaamiseen palvelumuotoilun ja käyttöliittymäsuunnittelun tuella. Tiimimme koko ja rakenne elävät dynaamisesti kehityksen aikana tarpeidesi mukaisesti muuttuen. 

laadukkaita materiaaleja vierekkäin

Supervoimana laatu

Kokemukset lukuisista ketteristä asiakasprojekteistamme osoittavat ketteryyden tuottavan laatua. Usein laadun este on asioiden puutteellinen ymmärrys, tai saman asian tulkitseminen eri tavalla eri ihmisten toimesta. Tiivis yhteistyö ja avoin kommunikaatio edesauttavat yhteisen kielen ja ymmärryksen syntymistä, mikä ennaltaehkäisee virheiden syntymistä tehokkaasti. 

Tiedämme mitä testata ja missä järjestyksessä tehokuudesta tinkimättä varmistaaksemme laadukkaan tuotannon. Automaattiset koonti- ja julkaisuputket mahdollistavat nopeat ja vakioidut julkaisut iteraatioiden päätteeksi, joiden ansiosta vahvistat asiakastyytyväisyyttä, saavutat kustannussäästöjä ja mahdollistat nopean palautteen keräämisen. Testiautomaatio antaa tiimille varmuutta ja uskallusta tehdä ketterään kehitykseen olennaisesti kuuluvaa refaktorointia varmistaen, että muutokset eivät riko olemassa olevaa toiminnallisuutta. 

Opas: Ketterä kehittäminen julkishallinnossa

Kiinnostaako ketterä kehittäminen ja sen tuomat mahdollisuudet?

Ketterä kehittäminen on noussut lyhyessä ajassa myös julkishallinnon organisaatioissa yhdeksi tärkeimmistä kehitysalueista.Mielestämme ketterään toimintamalliin siirtyminen ei ole projekti vaan muutosmatka, jossa kannattaa panostaa kolmeen eri osa-alueeseen: prosessi-kulttuuri- ja rakennemuutoksiin.

Ota yhteyttä
Jani Koivulainen
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun