AWS Well-Architected Framework on viitekehys parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseksi

AWS Well-Architected Framework on jäsennetty kuuteen erilliseen kokonaisuuteen, pilariin, joita käytetään arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseen ja vertaamiseen AWS:n parhaisiin käytäntöihin. Nämä pilarit: Operational Excellence, Security, Reliability, Performance Efficiency, Cost Optimisation ja Sustainability, ohjaavat vakaiden, tehokkaiden ja skaalautuvien järjestelmien tuottamiseen.

AWS Well-Architected Framework sisältää aiheita, kysymyksiä ja viittauksia parhaisiin käytäntöihin nykyisen hallintamallin, arkkitehtuurin ja toteutuksen arvioimiseksi. Avainhenkilöiden osallistuminen on välttämätöntä, jotta AWS Well-Architected Frameworkin käytön hyödyt realisoituvat. Suurin hyöty kehyksestä saadaan kokeneen ja sertifioidun AWS Well-Architected kumppanin avulla.

Well-Architected Review ohjaa suunnittelusi automatisointiin ja dataohjattujen arkkitehtuurien hyödyntämiseen

Voimme suorittaa ympäristöillesi toimivaksi todetun AWS Well-Architected-arvioinnin. AWS on kouluttanut ja akkreditoinut sertifioidut Senior AWS-pilviarkkitehtimme AWS Well-Architected Framework:n käyttöön. Lisäksi kaikki asiantuntijamme ovat suorittaneet useita katselmointeja asiakkaillemme. Asiantuntevan fasilitaattorin ohjauksesta on sinulle hyötyä, sillä hän tuntee viitekehyksen ja voi verrata tilannettasi muiden asiakkaiden toteutuksiin ja käytäntöihin.

Ohjeistuksemme ja suosituksemme ohjaavat suunnitteluasi seuraamaan näitä yleisiä periaatteita:

  • Ei enää kapasiteettitarpeiden arvailua – maksa siitä mitä käytät
  • Sovellussuunnittelun testaaminen tuotannon vaatimuksia vasten
  • Kokonaisvaltainen automatisointi
  • Arkkitehtuurille jatkuvan kehittymisen mahdollistaminen
  • Datalla ohjaamisen hyödyntäminen arkkitehtuurissa
  • Kompromissien ymmärtäminen, jotta niitä voidaan hyödyntää 

Yhden päivän työpaja kattaa kaikki 6 pilaria

Well-Architected Review -kokonaisuutemme kattaa kaikkien kuuden pilarin läpikäynnin yhden työpäivän mittaisessa työpajassa tehtävässä katselmoinnissa. Onnistuneen arvioinnin tekemiseksi avainhenkilöiden osallistuminen on välttämätöntä. Toimitamme sinulle työpajan jälkeen yksityiskohtaisen raportin, joka sisältää havainnot ja optimointiehdotukset niiden tärkeyden mukaan lajiteltuna. Sen avulla pystyt parantamaan katselmoidun kokonaisuuden arkkitehtuurin tietoturvaa, suorituskykyä ja joustavuutta.

Knowit on yksi harvoista hyväksytyistä AWS:n Well-Architected kumppaneista.Knowitin Well-Architected Review tuottaa liiketoiminnallesi kokonaisvaltaista lisäarvoa myös kehyksen ulkopuolella.

Well-Architected Review helposti myös etätapaamisena

Palvelujesi suunnittelun ja toteutuksen sekä kehittämisen ja parantamisen ei pitäisi pysähtyä matkustus- ja kokoontumisrajoitusten vuoksi. Haluamme olla tässä apunasi ja voimme suorittaa Well-Architected Review -katselmoinnin etätyöpajana.

Olemme harkiten hioneet prosessiamme ja työkaluvalintojamme katselmoinnin toimittamiseksi samalla laatutasolla etäyhteyksien avulla. Well-Architecture Review -etätyöpaja on samojen AWS-arkkitehtien toimittama kuin perinteisemmässä, fyysisessä työpajamallissa. Saat taatusti samat korkealaatuiset tulokset, kuin mitä saisit paikan päällä tehdystä katselmoinnista.

Haluatko parantaa AWS-palvelujesi suorituskykyä, tietoturvaa ja joustavuutta?

Sovi AWS Well-Architected Review -katselmointi ja varmista, että palvelusi arkkitehtuuri ja toteutus täyttävät niille asetetut vaatimukset.

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun