Verkkokauppa on yrityksen keskeinen osa ja sen on toimittava hyvin 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa. Siksi emme koskaan tingi laadusta. Työskentelemme markkinoiden johtavien teknologioiden kanssa, kuten Optimizely, WooCommerce sekä inRiver ja integroimme ne tarvittaessa yrityksesi käytössä oleviin järjestelmiin.

Jos tarvitset apua verkkokauppaasi liittyvässä strategiassa, asiantuntijamme pystyvät auttamaan sinua myös siinä. 

Optimizely

Optmizely Commerce Cloud

Optimizely tarjoaa monipuolista alustaa erikseen B2C- ja B2B-verkkokaupoille. Optimizely Commerce Cloud sisältää paljon ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaalle pystytään tarjoamaan personoitu kokemus, omaan profiiliin sopivat suositukset ja tehokas tuotehaku.

Optimizely Commerce Cloud tarjoaa hyvin optimoidun check-out toiminnallisuuden, jota on mahdollisuus konfiguroida juuri sinun verkkokauppaasi sopivaksi. Optimizely Commerce Cloud sisältää monipuoliset työkalut esimerkiksi tilausten hallinointiin, tuotehallintaan, kohdentamiseen ja kampanjoihin liittyen. Knowit Experiencella on yli 15 vuoden kokemus Optimizelysta.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce on WordPressiin saatavilla oleva lisäosa, jonka avulla verkkokaupan pystyttäminen on kustannustehokasta. WooCommerce, kuten WordPresskin, perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämän takia WooCommerce on edullinen vaihtoehto ja sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Noin joka neljäs maailman verkkokaupoista on rakennettu WooCommercen päälle.

WooCommerce skaalautuu helposti kasvun mukana ja se on helppo liittää olemassa olevaan WordPress-sivustoon. WooCommercelle löytyy lähes kaikki mahdolliset kotimaiset (ja monet ulkomaiset) maksutapa- ja toimitustapaliitännäiset valmiina. Samoin WooCommerceen on helppo rakentaa integraatioita, esimerkiksi liittyen tiedontuontiin PIM- tai ERP-järjestelmistä.

WooCommercea pystyy räätälöimään lähes rajattomasti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun