Skip to main content
To the homepage of Knowit

DIGITAALISET JULKAISUALUSTAT JA WEB-KEHITYS

PIM - Product information management

Vähittäiskaupat, verkkokaupat ja myyjät ovat saman haasteen edessä: käsitellä tehokkaalla tavalla koko ajan kasvavaa tuotemäärää monissa eri kanavissa ja monilla eri kielillä sekä pitää yllä kiinnostavaa ja laadukasta tuotetietoa.

PIM - mitä se on?

PIM eli Product Information Management tarkoittaa tuoteinformaation keskitettyä käsittelyä. Usein tuotteiden markkinointiin ja myyntiin liittyviä tietoja on hankala käsitellä eri jakelukanavien kautta, koska monilla on tänä päivänä suuret valikoimat ja paljon tuotteita. PIMin (B2B ja B2C) avulla on yksinkertaista luoda johdonmukaisia tietoja, innostavaa sisältöä ja niiden pohjalta hyvä asiakaskokemus.

 

Kasvavan tuotetiedon hallinta

  1. Onko tuoteinformaatiosi levinnyt moneen eri paikkaan?
  2. Kamppailetko rikastusprosessin kanssa?
  3. Vaatiiko käännösprosessi paljon aikaa ja voimavaroja?
  4. Onko vaikeaa valvoa kaikkia kanavia?

Jos vastauksesi yhteenkään edellä olevista kysymyksistä on myöntävä, voi olla tarvetta harkita PIMiä. Sen etuja ovat mm. (yllä mainittujen ongelmien ratkaisun lisäksi) seuraavat:

  • Aika/kustannussäästö
  • Time-to-market vähenee ja yksinkertaistuu
  • Tuoteinformaatio on aina helposti saatavilla, strukturoitu ja jäljitettävissä kaikissa eri kanavissa samanaikaisesti.

 

Kuinka PIMin kanssa onnistutaan?

PIM-projektissa hyvin onnistuakseen tarvitaan koko joukko erilaisia tekijöitä. Kokemuksemme avulla voimme auttaa sinua saamaan maksimihyödyn investoinnistasi. Kannustamme aina asiakkaitamme keskittymään asiakaskokemukseen sekä huolehtimaan siitä, että yrityksen sisällä on selkeä ymmärrys mihin ja miksi PIMiä käytetään, kuka siitä yrityksen sisällä vastaa ja miten sen avulla saavutetaan tuloksia.

 

PIM + verkkokauppa = parempi asiakaskokemus

PIMin eli tuotetiedon hallinnan avulla voidaan tarjota mahdollisimman ajantasaista ja yhtenäistä tietoa eri digitaalisissa kanavissa. Samalla asiakkaiden saama kokemus paranee.

LUE LISÄÄ

Christer Lybeck

CEO

Knowit Experience