Google Analytics ja Google Analytics Premium (360) asennus ja käyttöönotto

Google Analytics ei pidempiä esittelyjä kaipaa, sillä se on ylivoimaisesti suosituin web-analytiikkaratkaisu. Se soveltuu kaikenkokoisille sivustoille, sillä mikäli ilmaisen version kapasiteetti tai ominaisuudet eivät riitä, voitte valita suosituskykyisemmän Premium-version.

Suunnittelemme kanssanne seurantatilin rakenteen. Huolehdimme yhdessä sivustonne ylläpitäjien kanssa, että Google Analytics –seuranta asennetaan sivustollenne oikein ja että perusasetukset tehdään näkymätasolla. Mikäli suunnitelmissanne on verkkokauppaseurannan (eCommerce) käyttöönotto, ohjeistamme verkkokauppakehittäjillenne asennuksen vaatimat toimenpiteet ja varmistamme seurannan toimivuuden.

Google Analytics Premium –asennuksen toimitamme yhdessä Knowit Experience Norjan kanssa.

Google Tag Manager asennus ja käyttöönotto

Google Tag Manager on mullistanut seurannan tekemällä sivuston seurantakoodien hallinnan ja kehittämisen helpoksi ja hauskaksi. Tag Managerin käytön suurin hyöty on se, että enää ei tarvitse lisätä suoraan sivujen lähdekoodiin erikseen seurantakoodeja, vaan kaiken voi tehdä hallitusti yhdellä työkalulla ja ilman, että yksittäisten sivujen lähdekoodiin tarvitsee puuttua.

Suunnittelemme ja neuvomme parhaan GTM-tilirakenteen laatimisessa ja autamme esimerkiksi Google Analytics –seurannan lisäämisessä Tag Managerin avulla. Voimme tarvittaessa toimia puolestanne Tag Managerin hallinnoijana ja validoida puolestanne kolmansien osapuolien sivustollenne haluamat seurantakoodit sekä huolehtia käyttäjähallinnasta.

SharePoint-sivustojen analytiikka-asennus ja käyttöönotto

Tarjoamme Microsoft SharePoint –sivustoille soveltuvaa web-analytiikkaratkaisua HarePointia. Se on yhteensopiva SharePoint 2007, SharePoint 2010, SharePoint 2013 ja SharePoint 2016 –versioiden kanssa. HarePoint on nopea asentaa ja se integroituu suoraan SharePointin omaan rakenteeseen mahdollistaen kätevästi farmi-, Site Collection ja Site- tason raportit.

Mittaamisen auditointi ja jatkuva kehittäminen

Jos organisaationne liiketoiminnassa on tapahtunut muutoksia, ja vastuuhenkilöt vaihtuneet, on hyödyllistä aluksi arvioida nykyinen mittausjärjestelmän asennus. Mittausjärjestelmä on voinut jäädä ajastaan jälkeen niin, että käytössä on vanha versio tai esimerkiksi kaikkia keskeisiä ominaisuuksia ei ole otettu hyötykäyttöön. Voi myös olla, että järjestelmän käyttö on hiipunut, kun omasta organisaatiosta ei ole löytynyt tekijöitä viemään mittaamista eteenpäin.

Me autamme auditoimalla nykyisen web-analytiikan asennuksen ja ominaisuuksien hyödyntämisen. Annamme konkreettiset kehitysehdotukset.

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun