Skip to main content
To the homepage of Knowit

Ylläpito- ja hallintapalvelut

Varmista järjestelmiesi toimivuus asiantuntevan sekä sertifioidun ylläpitotiimimme avulla. Palvelumme räätälöidään aina tarpeeseesi sopivista moduuleista ja tekninen tukemme on valmiina hoitamaan tarvitsemasi toimet viipymättä ympäri vuorokauden. Asiakkaanamme voit huoletta keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun palvelusi ovat turvattuja, saatavilla ja rinnallasi kehittyviä.

24/7

Asiantuntijamme ovat paikalla ympäri vuorokauden ja palvelevat suomen tai englannin kielellä. Oma henklöstösi voi keskittyä tärkeämpään, eli liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Tietoturva

Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus ovat ylläpito- ja hallintapalveluidemme keskiössä. Asiakas voi luottaa aina siihen, että palveluidemme tietoturva on kunnossa ja asiakkaan tiedot ovat suojattuja.

Joustavuus

Tukemme ulottuu strategisesta suunnittelusta alustojen ja sovellusten kehittämiseen, sekä päivittäiseen operatiiviseen toimintaan.

Yksilöllistä palvelua tietoturva edellä

Tuemme toimintojasi, tarvitsitpa sitten pilvipalveluiden, data-alustojen, räätälöityjen sovellusten tai muiden järjestelmien hallintapalveluita. Kapasiteetin skaalaaminen ja lisenssien uusiminen on tyypillisesti osa palveluamme.  

Tietoturva on kaiken tekemisemme keskiössä ja hallinnoitujen palveluiden tarjoajana turvaamme palvelusi ISO27001-sertifioidun tietoturvan hallintajärjestelmän voimalla. 

 

Paikallista palvelua

Ylläpito- ja hallintapalvelun avulla huolehdit tietotekniikkapalveluidesi ylläpidosta sekä häiriötilanteista, ja varmistat palveluidesi jatkuvuuden. Palvelemme aina paikallisesti Suomessa suomen tai englannin kielellä. Tekninen tukemme ulottuu kaikille tärkeimmille pilvialustoille, konesaliympäristöjä unohtamatta (AWS, Azure ja Google).

Tuki, hallinta ja kehitys kasvusi jokaiseen vaiheeseen

Kumppaninasi olemme kyvykkäitä nopeaan ja tehokkaaseen ongelmanratkaisuun ja hallintaan yrityksesi koosta riippumatta. Laaja asiantuntemuksemme varmistaa onnistuneen tuen erilaisille pilviratkaisuille ja teknisille haasteille. Toimintamme ei ole prosesseihin kangistunutta, vaan voit aina odottaa yksilöllisiä ratkaisuja ja tukea tarpeesi mukaan. Toimintakeskuksemme hallinnoi yli 30 000 tapausta ja tukee lähes 2000 pilvitiliä sekä vuokralaista vuosittain. 

Managed Services -asiakkaanamme saat käyttöösi sertifioidut asiantuntijat niin operatiivisen, taktisen kuin strategisen tason tehtäviin, kasvaviin tarpeisiisi mukautuen. 

Sertifioitu kumppani

Tarjoamme sertifioitua tukea vahvalla teknisellä ja operatiivisella osaamisella kaikille järjestelmille ja alustoille.

4,7/5

Korkea asiakastyytyväisyys.

30 000+

Ratkaistua tapausta vuosittain.

Turvaa ja ylläpidä toimintosi 24/7

Avullamme saat projektit pysymään aikataulussa ja pystyt ennakoimaan kustannuksia, olipa kyse pilvitoiminnoista, sovellusten hallinnasta tai dataympäristöistä.


Tarvitsetko vahvistusta tiimiisi?

Osallista kokenut ammattilainen tiimiisi ja skaalaa toimintaasi. Konsulttimme auttavat digitaalisten palveluiden suunnittelussa, toteuttamisessa ja testaamisessa, sekä data- ja pilviteknologioiden tehokkaassa hyödyntämisessä.

Lue lisää: Asiantuntija tiimiisi

Slide 1 of 2

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions