Skip to main content
To the homepage of Knowit

PILVIPALVELUT

Pilvistrategia

Jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä on vaikeaa saavuttaa kilpailuetua ilman selkeää liiketoimintastrategiaa – sama totuus pätee myös pilvistrategian kohdalla. Saadaksesi pilvestä parhaat hyödyt, on tärkeää tunnistaa liiketoimintaasi parhaiten vastaavat teknologiat ja valjastaa ne käyttöön sopivalla tavalla.

Varmuus

Selkeä pilvistrategia lisää varmuutta liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi julkipilveä hyödyntämällä.

Riskien hallinta

Kokonaisvaltainen pilvistrategia auttaa välttämään sudenkuopat ja tunnistamaan käyttöönoton riskit.

Innovaatio- kyvykkyys

Strateginen lähestymistapa auttaa kiihdyttämään innovointia ja pääsemään nopeammin markkinoille.

Liiku luottavaisesti pilviympäristössä

Kaikki julkipilvet eivät ole samasta muotista, eikä sama lähestymistapa sovi jokaiselle. Selkeän pilvistrategian avulla pääset hyödyntämään pilven tarjoamia etuja äärimmillään. Muutamia nimetäksemme, suunnitelmallinen pilvitekeminen kasvattaa digitaalisen infrastruktuurisi joustavuutta, alentaa ylläpitokustannuksia, vähentää kasvihuonepäästöjä ja parantaa innovaatiokyvykkyyttä.

Rakenna vastuullinen pohja kehitykselle

Kartoitamme tarpeesi ja autamme sinua tutkimaan eri pilvipalveluvaihtoehtoja sekä luomme räätälöidyn etenemissuunnitelman, joka vastaa tavoitteitasi ja vie yrityksesi seuraavalle tasolle ketterämpänä, turvallisempana ja innovatiivisempana. Ympäristö on meille sydämenasia, joten varmistamme myös, että pilvistrategia tukee kestävän kehityksen tavoitteitasi.

Kumppanisi käyttöönotosta ylläpitoon

Julkipilven käyttöön ja parhaiden käytäntöjen noudattamiseen liittyy usein epävarmuutta. Laaja kokemuksemme eri toimialoilta on antanut meille merkittävää näkemystä siitä, kuinka eri teknologioita kannattaa hyödyntää vastuullisesti. Anna meidän valjastaa tietämyksemme hyödyksesi – kumppaninasi tiedämme, kuinka voit skaalata toimintaasi paremmin ja mitä organisaatiosi kannattaa automatisoida.  

Palvelemme koko liiketoimintasi elinkaarella myös strategiatyön jälkeen, aina pilvimigraatiosta tai teknologian käyttöönotosta, hallintaan ja jatkuvaan ylläpitopalveluun asti.

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 0

Myös näissä voimme olla avuksi

Pilven perusta

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions