Skip to main content
To the homepage of Knowit

VERKKOPALVELUT

Verkkokauppa ja tuotetiedon hallinta (PIM)

Kaipaako verkkokaupparatkaisusi kohennusta? Tai oletko vasta aloittamassa myyntiä verkossa ja haluat tehdä kaiken alusta asti kestävästi?

Verkkokauppa on yrityksen keskeinen osa ja sen on toimittava hyvin 24 tuntia vuorokaudessa 365 päivää vuodessa. Siksi emme koskaan tingi laadusta. Työskentelemme markkinoiden johtavien teknologioiden kanssa, kuten Optimizely, WooCommerce sekä inRiver ja integroimme ne tarvittaessa yrityksesi käytössä oleviin järjestelmiin.

Jos tarvitset apua verkkokauppaasi liittyvässä strategiassa, asiantuntijamme pystyvät auttamaan sinua myös siinä.

 

Optmizely Commerce Cloud

Optimizely tarjoaa monipuolista alustaa erikseen B2C- ja B2B-verkkokaupoille. Optimizely Commerce Cloud sisältää paljon ominaisuuksia, joiden avulla asiakkaalle pystytään tarjoamaan personoitu kokemus, omaan profiiliin sopivat suositukset ja tehokas tuotehaku.

Optimizely Commerce Cloud tarjoaa hyvin optimoidun check-out toiminnallisuuden, jota on mahdollisuus konfiguroida juuri sinun verkkokauppaasi sopivaksi. Optimizely Commerce Cloud sisältää monipuoliset työkalut esimerkiksi tilausten hallinointiin, tuotehallintaan, kohdentamiseen ja kampanjoihin liittyen. Knowit Experiencella on yli 15 vuoden kokemus Optimizelysta.

 

WooCommerce

WooCommerce on WordPressiin saatavilla oleva lisäosa, jonka avulla verkkokaupan pystyttäminen on kustannustehokasta. WooCommerce, kuten WordPresskin, perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämän takia WooCommerce on edullinen vaihtoehto ja sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Noin joka neljäs maailman verkkokaupoista on rakennettu WooCommercen päälle.

WooCommerce skaalautuu helposti kasvun mukana ja se on helppo liittää olemassa olevaan WordPress-sivustoon. WooCommercelle löytyy lähes kaikki mahdolliset kotimaiset (ja monet ulkomaiset) maksutapa- ja toimitustapaliitännäiset valmiina. Samoin WooCommerceen on helppo rakentaa integraatioita, esimerkiksi liittyen tiedontuontiin PIM- tai ERP-järjestelmistä.

WooCommercea pystyy räätälöimään lähes rajattomasti juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 

 

PIM - Product information management

PIM eli Product Information Management tarkoittaa tuoteinformaation keskitettyä käsittelyä. Usein tuotteiden markkinointiin ja myyntiin liittyviä tietoja on hankala käsitellä eri jakelukanavien kautta, koska monilla on tänä päivänä suuret valikoimat ja paljon tuotteita. PIMin (B2B ja B2C) avulla on yksinkertaista luoda johdonmukaisia tietoja, innostavaa sisältöä ja niiden pohjalta hyvä asiakaskokemus.

PIM - PRODUCT INFORMATION MANAGEMENT

Christer Lybeck

CEO

Knowit Experience

Tutustu myös muihin palveluihimme

Vastuulliset verkkopalvelutOptimizelyWordPressJamstack-arkkitehtuuri