Moderneja työtapoja mahdollistamassa – Knowitille viides Microsoft Solutions Partner ‑tunnustus

Julkaistu 26 syys 2023

Microsoft uudisti kumppaniohjelmansa viime vuonna kuudella Solutions Partner -nimityksellä, joiden tarkoituksena on pystyä viestimään asiakkaille entistä selkeämmin kumppanien osaamisesta ja kokemuksesta. Nyt saavutettu Modern Work ‑nimitys on Knowitin viides ja täydentää olemassa olevia Security‑, Data & AI (Azure)‑, Infrastructure (Azure)‑ ja Digital & App Innovation (Azure) ‑nimityksiä.

Digiaika on muuttanut työtä ja ihmiset haluavat työskennellä paikasta ja laitteesta riippumatta. Microsoft Modern Workplace ‑ratkaisujen avulla organisaatiot voivat tehostaa työntekijöidensä tuottavuutta, parantaa työtyytyväisyyttä sekä tukea entistä saumattomampaa viestintää ja yhteistyötä paikasta ja alustasta riippumatta – järjestelmien ja datan turvallisuudesta ja eheydestä tinkimättä.  

Modern Work -ratkaisualueen Solutions Partnerina Knowitilla on syvä tietämys Microsoftin tuotteista ja palveluista, ja Suomessa etenkin pitkä kokemus Microsoft 365 ja Sharepoint –ratkaisuista. Olipa kyseessä sitten pieni käyttöönottoprojekti tai suuri integrointiprojekti, luomme asiakkaillemme ketteriä, kestäviä ja yhteistyöhön kannustavia ratkaisuja.

Nyt saavutettu Modern Work -nimitys vahvistaa entisestään sitoutumistamme organisaatioiden tukemiseen digitaalisessa muutoksessa.

“Kumppanuutemme syventäminen ja laajentaminen Microsoftin kanssa jatkuu edelleen. Seuraavaksi tavoitteenamme on saavuttaa Solutions Partner -status myös Business Applications –ratkaisualueella ja olla yksi niistä harvoista pilvikumppaneista, joka on ansainnut kaikki kuusi nimitystä. Vahvana Microsoft-kumppanina, jolla on osaamista myös Business Applications –ratkaisualueella, arvelemme tämän tavoitteen täyttyvän myöhemmin tänä vuonna”, sanoo Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead, Knowit.

Lue lisää Microsoft 365 ja Sharepoint -ratkaisuista

M365-pohjainen intranet Pohjois-Karjalan Sähkölle

Pohjois-Karjalan Sähkön uudistetussa intranetissä modernit M365-työkalut nostavat käyttökokemuksen uudelle tasolle, sekä työntekijöiden että ylläpitäjien näkökulmasta.

Pääseekö yrityksesi intranetissä työyhteisö osallistumaan ja vaikuttamaan?

Moderni intranet on yrityksen tärkein sisäinen viestintäkanava, jonka kautta työyhteisö pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan. Lue miten voimme auttaa sinua saamaan enemmän irti yrityksesi tärkeimmästä sisäisestä tiedotuskanavasta.

Ota yhteyttä
Irene Lappalainen
Senior Consultant
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun