Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Moderneja työtapoja mahdollistamassa – Knowitille viides Microsoft Solutions Partner ‑tunnustus

Microsoft uudisti kumppaniohjelmansa viime vuonna kuudella Solutions Partner -nimityksellä, joiden tarkoituksena on pystyä viestimään asiakkaille entistä selkeämmin kumppanien osaamisesta ja kokemuksesta. Nyt saavutettu Modern Work ‑nimitys on Knowitin viides ja täydentää olemassa olevia Security‑, Data & AI (Azure)‑, Infrastructure (Azure)‑ ja Digital & App Innovation (Azure) ‑nimityksiä.

Digiaika on muuttanut työtä ja ihmiset haluavat työskennellä paikasta ja laitteesta riippumatta. Microsoft Modern Workplace ‑ratkaisujen avulla organisaatiot voivat tehostaa työntekijöidensä tuottavuutta, parantaa työtyytyväisyyttä sekä tukea entistä saumattomampaa viestintää ja yhteistyötä paikasta ja alustasta riippumatta – järjestelmien ja datan turvallisuudesta ja eheydestä tinkimättä.  

Modern Work -ratkaisualueen Solutions Partnerina Knowitilla on syvä tietämys Microsoftin tuotteista ja palveluista, ja Suomessa etenkin pitkä kokemus Microsoft 365 ja Sharepoint –ratkaisuista. Olipa kyseessä sitten pieni käyttöönottoprojekti tai suuri integrointiprojekti, luomme asiakkaillemme ketteriä, kestäviä ja yhteistyöhön kannustavia ratkaisuja.

Nyt saavutettu Modern Work -nimitys vahvistaa entisestään sitoutumistamme organisaatioiden tukemiseen digitaalisessa muutoksessa.

“Kumppanuutemme syventäminen ja laajentaminen Microsoftin kanssa jatkuu edelleen. Seuraavaksi tavoitteenamme on saavuttaa Solutions Partner -status myös Business Applications –ratkaisualueella ja olla yksi niistä harvoista pilvikumppaneista, joka on ansainnut kaikki kuusi nimitystä. Vahvana Microsoft-kumppanina, jolla on osaamista myös Business Applications –ratkaisualueella, arvelemme tämän tavoitteen täyttyvän myöhemmin tänä vuonna”, sanoo Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead, Knowit.

Christer Lybeck

CEO

Knowit Experience