Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitin uusi Helsingin toimisto innostaa työntekijöitä: “Tosi viihtyisää!”

Knowitin työntekijät pääsivät muuttamaan uusiin toimitiloihin Helsingissä itsenäisyyspäivän alla. Uusi toimisto sijaitsee Kampissa Kansakoulukujalla.

Knowitin uusi Helsingin toimisto innostaa työntekijöitä: “Tosi viihtyisää!”

Vaikka muuttomatkaa oli vain 220 metriä, oli muutos suuri. Kuten marraskuun alussa julkaistussa artikkelissa kerroimme, Knowitin Helsingin toimisto oli käynyt kiistatta ahtaaksi, ja erityisesti neuvottelutiloista oli pulaa. Nyt uusiin toimitiloihin mahtuvat kaikki Knowitin yhtiöt Suomessa. Ensimmäiset reaktiot työntekijöiltä ovat olleet ihastelevia ja kiittäviä. Keskusteluista voi kuulla kommentteja kuten “todella hienot tilat”, “upealta vaikuttaa” ja “tosi viihtyisää”. 

""
""

Toimivaa työntekoa toimistolla, etänä ja hybridisti

Makers way of working -lupaukseen kirjattu Knowitin työskentelykulttuuri haluaa mahdollistaa työntekijöille mahdollisimman paljon joustavuutta tukien sekä yksilö- että projektityötä, ja samalla vaalien asiakassuhteita ja toimivaa työkulttuuria. Työympäristöön kohdistuvat tarpeet vaihtelevat työtehtävien, roolin ja persoonan mukaan, ja voivat samalla ihmisellä olla saman päivän aikana erilaiset. Työnteon paikan saa Knowitilla pitkälti valita itse. Uudet toimitilat tarjoavat työtilaa hiljaisista sopeista isoihin ryhmätyötiloihin. Yhteisöllisyys ja humaani työnantajuus ovat tärkeitä arvoja Knowitilla, ja ne mahdollistuvat toimivissa työtiloissa.  

Työympäristön kehittämisen kumppaniksi valittu Newsec sai Knowitilta toivelistan: inspiring, sustainable & functional. Jotta Knowitin arvostama yhteisöllisyys toteutuisi, täytyy toimistolle tulemisen luoda työntekijöille aidosti arvoa. Toimistolla päivittäin työskentelevät saavat uudelta toimistolta omat vakiopaikat. Myös osan viikkoa toimistolta työskentelevien työolosuhteet on haluttu luoda palkitseviksi. Nyt toimistolle voi tulla silloinkin, kun haluaa keskittyä työntekoon yksin. 

Kokoustamiseen on panostettu paljon, ja nyt hybridipalaverit onnistuvat ilman vitsiksi muodostunutta 10 minuutin tekniikkasäätöä. Neuvotteluhuoneiden äänieristykseen on panostettu, ja sitä tullaan vielä parantamaan joidenkin tilojen osalta. 

""
""

Vastuullisuus on Knowitin strategian keskiössä, ja se näkyy myös toimitiloissa monella tapaa. Sekä tilat että kalusteet ovat muunneltavissa, valaistusta ohjataan älykkäästi, jätteiden kierrätys on tehty helpoksi ympäri toimistoa ja valitut pintamateriaalit ovat ekologisia, osin kierrätettyjä ja uudelleen kierrätettäviä. Kalusteissa on valittu pitkään käytettäviä ja kierrätettäviä materiaaleja, ja suosittu pohjoismaista ja kotimaista tuotantoa. Tilojen suunnittelussa on luonnollisesti huomioitu myös esteettömyys. 

Hyvät toimitilat auttavat vahvistuneen Knowitin asiantuntijoita lunastamaan lupausta olla Nordic Powerhouse – pohjoismainen voimanpesä digitaalisille ratkaisuille, joilla on kestävä vaikutus.

""
""

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions