Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitille tunnustusta Microsoft Cloud -turvallisuusratkaisujen osaajana

Pilvipalveluiden suosion kasvaessa yrityksiltä ja organisaatioilta edellytetään kestäviä ja turvallisia ratkaisuja palvelun koko elinkaaren ajan. Siksi olemme erityisen iloisia saadessamme kertoa saavuttaneemme Microsoftin Cloud Security –erikoistumisen, joka kertoo kyvykkyydestämme auttaa asiakkaitamme alati kasvavien tietoturvauhkien ehkäisyssä.

Microsoftin Cloud Security -erikoistuminen on hyvä lisä aiemmin saavuttamiemme erikoistumisten seuraksi ja tunnustus työstämme suunnitella, toteuttaa ja hallita turvallisia pilviratkaisuja asiakkaillemme Microsoftin teknologiaa hyödyntäen. Käytännössä tämä tarkoittaa korkeimpien tietosuoja- ja kyberturvallisuusstandardien takaamista asiakkaillemme niin Azuressa kuin hybridi- ja monipilviympäristössä. 

Saavutettu tunnustus osoittaa kykymme Knowitilla vastata alati kehittyvän toimintaympäristön haasteisiin sekä toimittaa asiakkaillemme vahvoja, kestäviä ja ennen kaikkea turvallisia ratkaisuja. Vahvuutemme ovat identiteetin- ja pääsynhallinnassa, tietoturvauhkilta suojautumisessa ja turvallisuushallinnossa mahdollistaen asiakkaillemme pilviteknologioiden turvallisen käytön ja käyttöönoton. 

Vaikka usein tietoturvaratkaisuissa on mukana Microsoftin teknologiaa, ei teknologian käyttöönotto ja turvallinen tekninen toteutus yksin ole tie onneen. Lisäksi tarvitaan oikeanlaisia tietoturvakäytäntöjä, osaamista ja oikea kumppani, joka pystyy auttamaan myös valvonta- ja hälytysratkaisujen integrointien kanssa. 

Microsoft Cloud Security –tunnustus vahvistaa asemaamme Pohjoismaissa luotettavana teknologiakumppanina, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita siirtymään turvallisesti pilveen sekä digitaalisen transformaation vauhdittamisessa. 

Varmista pilvipalveluidesi tietoturva Well-Architected Review:n avulla

Well-Architected Review -arvioinnin avulla saat nopeasti selkeän käsityksen organisaatiosi pilvi-infrastruktuurin nykytilasta. Arviointi tarjoaa arvokasta tietoa, jonka avulla voit optimoida ja parantaa pilviympäristösi turvallisuutta. Parhaimman hyödyn Well-Architected Review:n toteuttamisesta saat kokeneen kumppanin ja sertifioitujen arkkitehtien avulla.

Lue lisää arvioinnista

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions