Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitille harvinainen Azure Expert Managed Services Provider -tunnustus

Sadoista tuhansista Microsoft-kumppaneista vain noin sata on saavuttanut Azure Expert Managed Services Provider (MSP) -tason. Knowit on nyt yksi harvoista Azure Expert MSP-statuksen saavuttaneista Microsoft-kumppaneista Pohjoismaissa.

Knowit Azure Expert

Microsoftin Azure Expert MSP –kumppanuusohjelman tarkoitus on auttaa yrityksiä ja organisaatioita tunnistamaan markkinoiden luotettavimmat Azure-kumppanit. Päästäkseen kumppanuusohjelmaan, kumppanien tulee täyttää tiukat vaatimukset sekä läpäistä kahden päivän intensiivinen auditointiprosessi ulkopuolisen auditoijan toimesta. Monivaiheisen ja vaativan auditointiprosessin aikana kumppanit todistavat pilviosaamisensa, prosessinsa sekä kyvykkyytensä tukea asiakkaita heidän pilvimatkallaan. 

Tunnustus on merkittävä saavutus Knowitille ja todistaa laaja-alaisen osaamisemme ja kokemuksemme Azure-palveluiden suunnittelusta, käyttöönotosta ja hallinnasta. Samalla se täydentää nykyisiä Advanced Specialization -saavutuksiamme, sekä korostaa Knowitin roolia myös kompleksisten ja globaalien pilviympäristöjen asiantuntijana. 

“Azure Expert MSP on korkein mahdollinen sertifiointi Microsoftilta Azurelle ja kumppanuusohjelmassa mukana oleminen vahvistaa Knowitin roolia johtavana Azure-kumppanina. Kumppanuusohjelmaan pääsy on samalla myös todistus asiantuntijuudestamme ja kyvykkyyksistämme ulkopuolisen auditoijan arvioimana ja todentamana”, sanoo Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead, Knowit. 

Osaamisemme kehittyy Azuren mukana

Kumppanien matka ei suinkaan pääty ensimmäiseen auditointiprosessiin. Kumppanuusohjelma on nimittäin rakennettu niin, että asiakkaat voivat luottaa tunnustuksen saaneiden kumppanien tekevän jatkuvasti töitä pysyäkseen Azure-asiantuntijoina jatkossakin. Azure Expert MSP –kumppanuusohjelmassa pysyminen edellyttää vuosittaisen auditoinnin läpäisemistä. Tämä haastaa meitä pitämään asiakkaamme keskiössä, ja varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme jatkuvasti kehittyviä palveluita ja uusinta teknologiaosaamista.  

“Azure Expert MSP -status todentaa Knowitin pitkäjänteisen sitoutumisen Azureen sekä kyvykkyytemme toimittaa asiakkaillemme Azuren parhaita käytäntöjä hyödyntäviä palveluita. Asiakkaamme voivat avullamme keskittyä innovoimaan ja kehittämään kestävää liiketoimintaa turvallisesti julkipilvessä”, sanoo Tommi Marjomaa, Principal Consultant, Knowit. 

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions