Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitille AWS Partner of the Year 2022, Nordics -palkinto

Amazon Web Services (AWS) palkitsee joka vuosi johtavia kumppaneitaan, joilla on keskeinen rooli asiakkaiden auttamisessa innovoimaan ja rakentamaan ratkaisuja AWS:n pilveen. Knowit palkittiin tänä vuonna AWS:n vuoden Pohjoismaisena kumppanina.

Knowitille AWS Partner of the Year 2022, Nordics -palkinto

Vuotuinen AWS:n lippulaivatapahtuma re:Invent on parhaillaan käynnissä, ja pilvikonferenssin aikana AWS antoi tunnustusta kumppaneille panostuksestaan. Voimme ylpeänä kertoa, että Knowit on vuoden 2022 AWS Partner of the Year, Nordics -palkinnon saaja.

"Tällaisen kunnianosoituksen saaminen on upeaa! Uutisten kuuleminen ja palkinnon saaminen toisena vuonna peräkkäin on yllättänyt minut täysin. Tuntuu mahtavalta, että meidät palkitaan kaikesta työstä, jota me kaikki Knowitilla Pohjoismaiden laajuisesti olemme tehneet asiakkaidemme kanssa. Tämä palkinto, yhdessä aiemmin tällä viikolla julkistettujen uutisten kanssa vahvistuneesta strategisesta kumppanuudestamme AWS:n kanssa, antaa luottoa tuleviin vuosiin", sanoo Sami Lehtinen, AWS Business Alliance Lead, Knowit.

Kiihdyttääksemme asiakkaiden digitaalista muutosta Pohjoismaissa, olemme solmineet uuden viisivuotisen strategisen yhteistyösopimuksen AWS:n kanssa. Pitkäaikainen ja kasvanut kumppanuus on loistava esimerkki siitä, kuinka voimme parhaiten jatkaa asiakkaidemme tukemista heidän pilvimatkallaan.

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions