Skip to main content
To the homepage of Knowit

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Knowit voitti Ulkoministeriön viisumitietohankkeen kilpailutuksen

NON REGULATORY

Knowit on valittu toimittajaksi Suomen Ulkoministeriön viisumitietojärjestelmää koskevan hankkeen kilpailutuksessa. Hankkeen arvioitu kokonaisarvo on 70 miljoonaa euroa.

Viisumijärjestelmän kehittämishanke on seitsemän vuoden mittainen, ja kattaa järjestelmän kehitys-, ylläpito- ja tukipalvelut, viisumitietojärjestelmän käyttöpalvelut, järjestelmän mahdollisen siirron pilvialustalle sekä pilvimalliin pohjautuvat jatkuvat palvelut ja muut asiantuntijapalvelut.

- Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä ja iloisia merkittävästä uudesta asiakkuudesta ja mahdollisuudesta osallistua koko Suomen kannalta tärkeiden järjestelmien kehittämiseen yhdessä pitkäaikaisen kumppanimme Goforen kanssa, kertoo Knowit Solutions Oy:n toimitusjohtaja Tapio Koivisto.

Knowit osallistui puitesopimuksen kilpailutukseen yhdessä Goforen kanssa. Gofore toimii hankkeessa Knowitin voimavara-alihankkijana. Hankkeen kokonaisarvosta ja resurssitarpeesta noin 25% on Knowitin toimittamia konesalipalveluita, ja loppuosa jakautuu Knowitin arvion mukaan puoliksi Knowitin ja Goforen kesken. Konesalipalveluiden toimittamisessa voimavara-alihankkijana toimii Verne Global Finland.

Viisumijärjestelmä on Suomelle valtiona tärkeä järjestelmä ja sen kehittäminen olennainen osa esimerkiksi työperäisen maahanmuuton sujuvoittamista. Siksi tämä hanke lunastaa erityisen hyvin Knowitin visiota kestävän ja inhimillisen yhteiskunnan rakentamisesta digitalisaation keinoin.

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions