Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit on hyväksytty yritysvastuuverkosto FIBSin kumppaniksi vuosille 2023–2024

FIBS on Pohjoismaiden suurin yritysvastuuverkosto, joka vauhdittaa kestävää liiketoimintaa Suomessa ja kehittää yritysten asiantuntijuutta vastuullisuuskysymysten osalta.

Knowit on hyväksytty FIBSin kumppaniksi

Osana verkostoa Knowit toteuttaa tulevan kahden vuoden aikana FIBSin jäsenorganisaatioille valmennuksia ja webinaareja vastuullisuuden mittaamiseen ja datanhallintaan liittyen. Vastuullisuus on olennainen osa Knowitin strategiaa ja FIBS-kumppanuus tukee Knowitin tavoitteita kestävän liiketoiminnan edelläkävijänä. 

Jäsenyyden avulla entistä vahvempaa vastuullisuusosaamista

Strategian mukaisesti Knowitin työntekijöille halutaan tarjota mahdollisuudet kasvattaa osaamista entisestään myös yritysvastuukysymysten osalta.

FIBSin jäsenyys vahvistaa koko organisaation vastuullisuusosaamista henkilöstön käytettävissä olevien FIBS Pro -palveluiden avulla. Palveluihin sisältyvät kaikki FIBSin jäsenpalvelut, kuten pienryhmävalmennukset, ylimmän johdon FIBS Leader -keskustelufoorumi, FIBSin kevytmentorointiohjelma sekä kattava uutis- ja tietopalvelu. 

FIBS kokoaa vuosittain tuhansia eri toimialojen ja liiketoimintojen asiantuntijoita, johtajia ja muita työntekijöitä jakamaan parhaita käytäntöjä ja oppimaan toisiltaan. FIBS-verkostossa on mukana jo liki 400 yritystä ja organisaatiota. 

Lisätietoa FIBSistä.

Petteri Lillberg

Business Lead

Knowit Management Consulting