Skip to main content
To the homepage of Knowit

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Knowit ja Amazon Web Services (AWS) aloittavat strategisen yhteistyön Pohjoismaissa

NON REGULATORY

Knowit on solminut Amazon Web Services, Inc.:n (AWS) kanssa 5-vuotisen strategisen yhteistyösopimuksen vauhdittaakseen asiakkaiden digitaalista transformaatiota Pohjoismaissa. Lisääntynyt yhteistyö AWS:n kanssa tulee tarjoamaan asiakkaille uusinta teknologiaa ja tukea.

Pilvipalvelujen kysyntä kasvaa kulutustottumusten muuttuessa ja uusimman teknologian tarjoamien mahdollisuuksien myötä. Muun muassa verkkokaupan, valmistavan teollisuuden, terveydenhuollon ja vakuutus- ja pankkialan sekä julkisen sektorin organisaatiot vauhdittavat kasvavaa kysyntää. Näiden alojen organisaatiot haluavat modernisoida infrastruktuuriaan sekä hyödyntää seuraavan sukupolven pilviteknologiaa parantaakseen toimintansa tuottavuutta ja tehokkuutta, sekä kehittääkseen uusia liiketoimintamalleja ja asiakaskokemusta.

Valmet, joka on johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle, on valinnut Knowitin AWS-kumppanikseen. Knowit huolehtii kokonaisvaltaisesti Valmetin AWS-palveluista.

”Meille oli tärkeää löytää kumppani, jolla on vahva asiantuntemus ja teknologiaosaaminen AWS-palveluista ja niiden hyödyntämisestä. Tämän lisäksi Knowitilla on pitkä kokemus teollisista palveluista sekä tieto teollisesta internetistä ja sen mahdollisuuksista. Pilvipalveluilla tehostamme asiakkaidemme suorituskykyä esimerkiksi hyödyntämällä dataa ennaltaehkäisevään kunnossapitoon”, sanoo Juha-Pekka Helminen, johtaja, Valmet Digital Ecosystem & Platform.

"Knowitilla on vahva yhdistelmä osaamista strategisesta konsultoinnista, IT-järjestelmien suunnittelusta, käyttöönotosta ja käyttäjäkokemuksesta. Näiden kyvykkyyksien avulla kehitetään innovatiivisia, räätälöityjä ja kestäviä ratkaisuja, jotka edistävät liiketoiminta-arvon tuottamista asiakkaille. Olemme innoissamme yhteistyöstä kumppanin kanssa, jonka ratkaisuja löytyy kaikilta yhteiskunnan osa-alueilta - kouluista ja sairaaloista aina verkkokauppaan ja palvelualoille, ja joka tarjoaa varmoja ja laajoja ratkaisuja pohjoismaisille asiakkaille", sanoo Vittorio Sanvito, Director, Partner Development, Amazon Web Services EMEA SARL.

Knowit pyrkii luomaan kestävää arvoa olemalla edelläkävijä asiakkaiden yhä enenevissä määrin strategisella digitaalisella agendalla. Tämän strategisen yhteistyön myötä, Knowit pystyy auttamaan yrityksiä ja organisaatioita nopeuttamaan pilveen siirtymistä ja tehostamaan digitaalista transformaatiota.

"Olemme tällä yhteistyöllä ottaneet askeleen kohti selkeämpää viitekehystä vastuullisuustyöllemme. Pilviratkaisut ja digitalisaatio ovat keskeisessä roolissa kun siirrytään kohti uusia digitaalisia ympäristöjä ja innovaatioita sekä siinä, että tämä siirtyminen tapahtuu kestävästi. Yhteistyömme AWS:n kanssa tarjoaa asiakkaillemme teknologian, jonka he tarvitsevat ollakseen osa kestävämpää yhteiskuntaa, visiomme mukaisella tavalla. Työntekijämme ovat hyvin sitoutuneita näihin asioihin, mikä on tullut esiin useissa asiakassuhteissa.", sanoo Per Wallentin, President & CEO, Knowit Group.

Knowit on AWS Partner Networkin jäsen.

Christina Johansson

Head of Communications