Tietoa Knowitista

Tietoa meistä

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowit erottuu muista konsulttitoimistoista sillä, että yrityksessä yhdistyy suunnittelu- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja IT-osaaminen. Knowitilla työskentelee n. 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Knowit AB (publ) on noteerattu Tukholman pörssin Pohjoismaisella listalla. 

Liiketoiminta-alue Knowit Experience on pohjoismaiden johtava viestintä- ja teknologiatoimisto, jolla on toimintaa neljässä eri maassa. Kohdennetun digitaalisen läsnäolon ja verkossa, mobiilissa ja sosiaalisessa mediassa tarjottavan rikkaan käyttäjäkokemuksen avulla autamme yrityksiä, organisaatioita ja muita toimijoita pääsemään kriittisiin tavoitteisiinsa.

Knowit Insight tarjoaa erilaisia liikkeenjohdon konsultointipalveluja ja tukee asiakkaita niin taktisissa kuin strategisissakin kysymyksissä. Knowitin asiantuntijat esittävät ideoita, toimivat neuvonantajina ja kehittävät räätälöityjä ratkaisuja. Pohjana on syvä ymmärrys asiakkaan toiminnasta.

Knowit Solutions auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaansa erilaisten IT-ratkaisujen avulla. Tarjoamme erityisosaamista kaikkiin järjestelmäkehityksen vaiheisiin ideoinnista, arkkitehtuurista ja projektijohdosta järjestelmänkehitykseen, toteutukseen, testaukseen ja tietoturvaan.

Yrityskulttuuri

Asiakkaan kokemus meistä kumppanina on projekteissa ja tarjoamissamme palveluissa ensimmäisellä sijalla. Asiantuntijamme ymmärtävät asiakkaidemme liiketoimintaa ja haluavat kehittyä jatkuvasti. Toimimme ketterästi ja työskentelemme tiimeissä, joissa uusia ratkaisuja uskalletaan kokeilla, aloitteellisuuteen ja innovointiin kannustetaan ja erilaisuutta arvostetaan. Vastuun kantaminen omasta työn jäljestä ja kehittymisestä sekä tiimin menestyksestä on tärkeää. 

Meille jokainen teknologiamuutos merkitsee kehittymismahdollisuutta niin konsulteillemme kuin koko yritykselle. Olemme teknologiaan intohimoisesti suhtautuvia strategisia osaajia ja yhä yhtä uteliaita sekä avoimia muutokselle kuin aloittaessamme vuonna 1990. Löydämme aina uusia luovia ratkaisupolkuja.

Knowit työpaikkana

Työyhteisöömme kuuluu paljon eri alojen osaajia ja parhaita asiantuntijoita, joiden kanssa työskennellessäsi voit oppia uutta joka päivä. Laaja asiakaskenttämme tarjoaa haastavia ja innostavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden perehtyä eri toimialoihin pääasiassa pääkaupunkiseudulla toteutettavissa asiakasprojekteissamme. Olemme osa pohjoismaista Knowit-konsernia, joka tarjoaa laajan sparraajaverkoston sekä mahdollisuuden urakehitykseen myös Suomen ulkopuolelle. Vastuun kantaminen omasta työn jäljestä ja kehittymisestä ja osaamisen jakamisesta sekä tiimin menestyksestä on meillä tärkeää. Arvostamme osaamisen kehittämistä ja asiantuntijuutta. Viestimme siitä myös asiantuntijoidemme blogissa (we.knowit.fi/). Autamme asiakkaitamme menestymään tuoreimpia menetelmiä sekä työkaluja hyödyntäen ja olemme ylpeitä onnistuessamme tässä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä muun muassa liikuntaan, vapaa-aikaan ja terveyteen liittyvillä eduilla ja toiminnalla sekä säännöllisillä henkilöstö- ja tiimitilaisuuksilla. Uskomme, että työn ja vapaa-ajan tulee olla tasapainossa. Kannustamme työntekijöitämme ottamaan kaiken irti perhevapaista ja tarjotuista työajan joustoista. 

Meille on itsestään selvää, että työyhteisössämme kohdellaan jokaista yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti. Arvomme ovat:

Lähellä - Toimimme lähellä asiakkaita ja sitoudumme kaikki työyhteisöömme ja välitämme toisistamme. Teemme ja toimeenpanemme päätöksemme ketterästi.

Innovatiivinen - Uskallamme kokeilla uusia luovia ratkaisuja. Työskentelemme avoimesti aloitteellisuuteen kannustetaan ja erilaisuuden hyväksyen.

Reilu - Luotamme toisiimme. Olemme mutkattomia ja pidämme jalat maassa – silloinkin kun tähyämme tulevaisuuteen.

Oma Helsingin toimistomme sijaitsee Punavuoren Mestaritalossa, Fazerin vanhan suklaatehtaan tiloissa, jossa työn tekemisen ohella voi rentoutua mm. snookerpöydän äärellä tai naapuripaahtimon tuoretta kahvia nauttien. Lähellämme Design District Helsingin ytimessä on useita erilaisia kortteli- ja lounasravintoloita, käsityöläisolut- ja viinibaareja sekä mm. lukuisia musiiikki-, kulttuuri-, ja viihdealan toimijoita.

Alkuun