Tietoa meistä

Knowit on pohjoismainen edelläkävijä tulevaisuuden digitaalisille ratkaisuille. Visiomme on luoda kestävä ja inhimillinen yhteiskunta digitalisaation ja innovaatioiden avulla. Tutustu meihin ja mitä edustamme.

Knowit lyhyesti

Knowit on konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Meillä on ainutlaatuinen IT-, suunnittelu-, viestintä- ja johtamisosaamisen yhdistelmä, jonka avulla kehitämme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan.  

Kehitämme ja toimitamme palveluita neljällä liiketoiminta-alueella: Solutions, Experience, Connectivity ja Insight. Yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa kehittämiämme digitaalisia ratkaisuja on käytössä kaikkialla yhteiskunnassa – niin koulussa, terveydenhuollossa ja viranomaisilla kuin verkkokaupassa, tapahtuma-alalla ja matkasuunnittelussa. Ihmiset käyttävät joka päivä monia Knowitin ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja luovat uusia tapoja pitää yhteyttä ja kommunikoida kestävällä tavalla.  

Vuonna 1990 perustetulla Knowitilla on nykyään noin 4 000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa ja Puolassa. Yrityskulttuurillemme on leimallista avoimuus, asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, korkea asiantuntijaosaaminen ja halu kehittyä jatkuvasti. Knowit on noteerattu Tukholman pörssin Pohjoismaisella listalla vuodesta 1997.

""

Palvelumme

Järjestelmäkehitys ja teknologiapalvelut 
Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaansa ja menestymään digitaalisessa muutoksessa erilaisten IT-ratkaisujen avulla. Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa räätälöityjä järjestelmiä, jotka perustuvat uusimpaan teknologiaan. Tarjoamme erityisosaamista kaikkiin järjestelmäkehityksen vaiheisiin ideoinnista, arkkitehtuurista ja projektijohdosta ohjelmointiin, toteutukseen, testaukseen ja tietoturvaan. Varmistamme liiketoimintakriittisten järjestelmiesi saatavuuden ja palvelutason 24/7-ylläpitopalvelullamme.

Datalähtöiset asiakaskokemukset ja digitaalinen viestintä 
Autamme toimeksiantajiamme luomaan vahvoja suhteita loppuasiakkaisiinsa. Kohdennetun digitaalisen läsnäolon sekä verkossa ja sosiaalisessa mediassa tarjottavan rikkaan käyttäjäkokemuksen avulla autamme yrityksiä ja organisaatioita pääsemään kriittisiin tavoitteisiinsa ja vahvistamaan asiakasuskollisuutta. Tuemme suunnittelussa, digitaalisten käyttöliittymien kehityksessä, markkinoinnissa ja datan analysoinnissa. 

Teollisuus-, teknologia- ja televiestintäalan digitalisointi 
Digitalisoimme edistyksellisen ohjelmistotekniikan, ja varmistamme sen kehityksen ja toteutuksen. Tuemme osaamisella ja ketterillä tiimeillä muun muassa tekoälyn, esineiden internetin ja integroitujen sovellusten osa-alueita tulevaisuuden kestävien yritysten luomiseksi. Meillä on laaja kokemus tekniikasta ja kehittämisestä verkottuneessa maailmassa, mukaan lukien automaatio- ja pilviratkaisut. 

Johdon konsultointi ja organisaation kehittäminen 
Autamme yritys- ja toiminnanjohtoa luomaan tehokkaita ja nopealiikkeisiä organisaatioita. Toteutamme yhdessä digitaalisia muutoksia ideasta tulokseen räätälöidyillä menetelmillä ja malleilla, jotka perustuvat asiakkaan haasteisiin ja yksilöllisiin markkinaedellytyksiin. Erikoisalueitamme ovat myös kyberturvallisuus ja juridiikka, kulttuuri sekä toimintaprosessien ja uusien työtapojen kehittäminen

Coloured pencils

Liiketoiminta-alueet

Luomme ainutlaatuista asiakasarvoa tarjoamalla digitaalisia ja rajat ylittäviä ratkaisuja neljällä liiketoiminta-alueellamme: 

Solutions on Knowitin suurin liiketoiminta-alue, jossa työskentelee noin 1900 konsulttia kaikilla Knowitin markkinoilla Pohjoismaissa.

Experience on Pohjoismaiden johtava täyden digitaalisen palvelun toimisto, jossa työskentelee lähes 1000 asiantuntijaa teknologian ja viestinnän välisellä raja-alueella. Nykyään Experiencellä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.  

Connectivity on tekniikan ja kehityksen asiantuntija verkottuneessa maailmassa. Liiketoiminta-alueella on noin 750 konsulttia digitalisoimassa teollisuus-, teknologia- ja televiestintäalaa. Connectivity toimii Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa.

Insight on lähes 480 työntekijällään yksi Pohjoismaiden vahvimmista digitaalisen johtamisen konsultointiyrityksistä. Insight toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. 

Kestävä kehitys

Roolimme yhteiskunnassa laajenee yhä digitalisoituvassa maailmassa. On yhä tärkeämpää ymmärtää, miten yhteiskunta muuttuu, jotta voimme paremmin hyödyntää uusia mahdollisuuksia, hallita riskejä ja muokata liiketoimintaamme. Tämän vuoksi kestävän kehityksen edistäminen on meille erittäin tärkeää.

Käytäntömme

Meille on tärkeää perustaa toimintamme selkeille ideoille ja kehyksille pyrkimyksessämme olla mahdollisimman hyvä työnantaja. Siksi meillä on sisäinen ohjeisto, joka yhdessä ulkoisten periaatteidemme kanssa muodostaa kehyksen toiminnoillemme.

Sertifikaatit

Knowit Solutions Oy:lle myönnetyt sertifikaatit

ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka kattaa ohjelmistokehitys-, testaus- sekä ylläpitopalvelut Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Knowit Managed Services Oy:lle myönnetyt sertifikaatit

ISO27001 tietoturvan hallintajärjestelmän sertifikaatti. Se kattaa operatiivisen tuen, työpaikan, pilvi- ja kapasiteettipalvelujen toimittamisen Suomessa Tampereella ja Helsingissä.

Alkuun