Skip to main content
To the homepage of Knowit

YLLÄPITO- JA HALLINTAPALVELUT

Pilven ylläpito ja hallinta

Ylläpidämme ja turvaamme toimintosi pilviympäristöissä ympäri vuorokauden – sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Pilven ylläpito ja hallintapalvelumme (Managed Services for Cloud) valvoo ja ylläpitää kaikkia pilviympäristöjäsi varmistaen kustannustehokkuuden ja minimaaliset käyttökatkot.

24/7

Ylläpidämme ja turvaamme toimintosi pilviympäristöissä ympäri vuorokauden

Paikallinen

Palvelemme paikallisesti Pohjoismaissa suomen ja englannin kielellä

Joustava

Voit päivittää palvelutasoa kasvun mukaan ja sisällyttää mukaan pilven kehitystoimia

Valvo, hallitse ja optimoi pilvessä 

Hyvän tukipalvelun avulla optimoit kuluja ja minimoit sovellustesi käyttökatkot. Pilven ylläpito- ja hallintapalvelumme joustaa ja kasvaa tarpeesi mukaan, ja infrastruktuuri- ja arkkitehtisuunnittelun asiantuntijapalvelut ovat saatavilla joustavasti. 

Päivität helposti palvelutasoa korkeammalle, kun pilvitoimintasi kehittyy ja tulee liiketoiminnan kannalta kriittisemmäksi. Pidämme sitoutuneesti palvelusi saatavilla ja ajan tasalla, jotta sinä voit keskittyä palvelemaan ja ilahduttamaan asiakkaitasi. 

 

Parasta palvelua paikallisesti 

Tukemme kautta saat tärkeimmät hallitut palvelut keskitetysti ympäri vuorokauden. Huolehdimme puolestasi kaikki siirtymäprojektit, pilvipohjaisen arkkitehtuurisuunnittelun, tietoturvan ja ympärivuorokautiset palvelut, jotka helpottavat arkeasi ja varmistavat asiakkaillesi parhaimman ylläpitopalvelun. Paikallinen pilviasiantuntijatiimimme varmistaa sinulle palvelun nopealla reagointiajalla suomen tai englannin kielellä. 

 

Valitse luotettava pilvikumppani 

Tarjoamme käyttöösi MSP-sertifioidun (Managed Services Provider) tiimimme vahvat tekniset ja operatiiviset taidot. Tiimin kokemus pilvipalveluista ja -teknologioista, DevOps-toimintamallista ja digitaalisesta muutoksesta on vertaansa vailla.  

Olemme ylpeitä, että ratkaisemme ongelmat nopeasti ensimmäisestä yhteydenotosta ja usein myös nopeammin kuin palvelutasosopimuksessa on luvattu. Tarjoamme tehokkaat hallinnoitavat palvelut kaikkien johtavien pilvialustojen osalta (Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud).

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 1

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions