Skip to main content
To the homepage of Knowit

BRÄNDI JA MARKKINOINTI

Markkinointiteknologiat

Dataohjattu digitaalinen myynti ja markkinointi tarvitsee tuekseen erilaisia työkaluja ja teknologiaa. Teknologiatarpeet riippuvat usein yrityksen toimialasta, olemassa olevasta järjestelmäkokonaisuudesta ja käyttävissä olevista datalähteistä.

Dataan perustuva päätöksenteko ja valinta

Asiakaskokemuksen ja käyttäjätarpeiden huomiointi

Tehokas ja nopea implementointi

Markkinointiteknologioilla kehitetään mahdollisuuksia personoida viestintää, seurata kampanjoiden suorituskykyä reaaliajassa ja optimoida markkinointiponnisteluja datan perusteella. Näin yrityksesi voi parantaa näkyvyyttään, kohdentaa viestejään tehokkaammin ja saavuttaa parempia tuloksia digitaalisessa markkinointiympäristössä.

 

Autamme sinua arvioimaan eri teknologioiden soveltuvuutta juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiin ja yrityksesi strategiaan. Tarjoamme asiantuntija-analyyseja ja suosituksia, jotta saat tehtyä parhaan mahdollisen päätöksen dataohjatun myynnin ja markkinoinnin työkalujen valinnassa ja käyttöönotossa. Tuemme teknisessä käyttöönotossa, tarvittavien integraatioiden rakentamisessa sekä uuden järjestelmän käytön kouluttamisessa tarpeen mukaan. 

 

Teknologiariippumattomana toimijana meillä on kattava kokemus erilaisista työkaluista kuten CRM, CDP ja markkinointiautomaatio -järjestelmistä ja osaamme auttaa valitsemaan tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

 

Kokemuksemme ansiosta osaamme antaa suositukset ja tuen kustannustehokkaaseen teknologian käyttöönottoprojektiin. Käyttöönoton jälkeen tarjoamme jatkuvaa tukea, jotta matka uuden työkalun kanssa alkaa sujuvasti.

Marjo Himanen

Consultant

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändi ja markkinointiTekoäly ja markkinoinnin automaatio