Knowitille uudet toimitilat Tampereelle - henkilöstön ääni ratkaisi

Julkaistu 03 heinä 2023

Digitalisaation ja liikkeenjohdon konsulttiyhtiö Knowit investoi uusiin toimitiloihin Tampereella. Nopeassa tahdissa lähes 600 henkilöön Suomessa kasvanut Knowit työllistää Tampereella jo 160 asiantuntijaa vahvoin paikallisin kasvuodotuksin lähivuosille.

Knowitin uudet toimitilat remontoidaan vuoden 2023 aikana Technopolis Yliopistonrinteen tiloihin ja otetaan käyttöön toukokuussa 2024. Tilapäätöksen ratkaisi henkilöstön ääni, mikä tulee olemaan kuuluvilla myös uusien tilojen suunnittelussa. 

– Teimme kyselyn Tampereella työskenteleville remontoimmeko vanhat tilat vai muutammeko uusiin. Toteutamme uudet tilat ihmisten työssä viihtymistä ja jaksamista parhaiten tukeviksi, siksi henkilöstö pääsee osallistumaan hankkeeseen koko tilaprojektin ajan. Se on osa kestävän työelämän filosofiaamme, kertoo Knowit Oy:n toimitusjohtaja Tapio Koivisto. 

Knowit tunnetaan konsulttimarkkinassa vastuullisuuden edelläkävijänä. Siksi kestävä kehitys näkyy myös toimitiloissa. 

– Olemme sitoutuneet lukuisiin vastuullisuustavoitteisiin, -ohjelmiin ja -käytäntöihin. Yksi niistä on ympäristöystävällinen työmatkailu. Siksi sijainti rautatieaseman läheisyydessä on ehdoton edellytys myös Tampereella, kuten muissakin kaupungeissamme, toteaa Tapio Koivisto. 

Ota yhteyttä
Tapio Koivisto
CEO Knowit Solutions Oy Finland
Alkuun